VALİ TAŞBİLEK, SIKINTILARI BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLEDİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ TAŞBİLEK, SIKINTILARI BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLEDİ

Giriş Tarihi: 24 Ocak 2019 - 14:58

Son Güncelleme: 24 Ocak 2019 - 15:02

GÜMÜŞHANE’DE “İL EKONOMİSİ TOPLANTISI” YAPILDI

24 Ocak 2019 Perşembe günü Vali Kamuran Taşbilek başkanlığında yapılan toplantıda Gümüşhane’de kamu, esnaf ve sanatkarlar ile tacirlerin sorunları, çözüm önerileri ve talepleri değerlendirildi.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Ali Arıkan, İl Jandarma Komutanı Albay Abdulkadir Seri, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Pehlivan, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, İl Özel İdaresi Sekreteri Ekrem Akdoğan, TSO Başkanı İsmail Akçay, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Beyler Kara, oda başkanları, ilgili kurum müdürleri ve esnaflar katıldı.

Vali Taşbilek, birinci amaçlarının esnaf sorunlarını birinci ağızlardan dinlemek olduğunu söyledi.

Vali Kamuran Taşbilek yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 “Mevzuatı yorumlarken yanlış yorumlamaktan kaynaklanan size yönelik çeşitli sıkıntılar olabilir. Bunları da bu manada paylaşarak hepsini çözme noktasında elimizden geleni yapacağız. Bizler uygulayıcı makamlarız. Mevcut hukuki düzenlemeler çerçevesinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hukuki değişiklikler bizlerin takdirinde değil. Vatandaş olarak da Vali olarak da duygularınıza tercüman olur her platformda anlatmaya çalışırım. Ama şu anki mevcut mevzuat neyse onun içerisinde bütün arkadaşlarımızın takdir yetkisi varsa en sonuna kadar sizin lehinizde kullanmak üzere yanınızda olacağız”

Vali Taşbilek’in ardından KOSGEB, Halk Bankası ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) yetkilileri sunum gerçekleştirerek destekleme programları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Toplantıda; Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Rıfat Çilenk, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay da birer konuşma yaptılar.

image_print

HABERLER