Vali Taşbilek, Gümüşhane'de sorun yok dedi - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Vali Taşbilek, Gümüşhane’de sorun yok dedi

Giriş Tarihi: 10 Mart 2022 - 14:28

Son Güncelleme: 10 Mart 2022 - 14:28

Gümüşhane il merkezinde yapılan gıda denetimlere katılan Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, işletmelerin depolarında da incelemelerde bulundu.

Yerel ve ulusal zincir marketlerde gerçekleştirilen denetimlere göre Gümüşhane’de herhangi bir sorun olmadığını, aranan tüm ürünlerin rafta olduğunu dile getiren Vali Taşbilek, denetimin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Valiliğimiz ve müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz her gün il genelinde denetimler gerçekleştiriyor. Bizler de bugün bu denetimlere katılarak hem mevcut durumu yerinde değerlendirdik, hem esnafımızı ziyaret ettik hem de bu savaş nedeniyle ortaya çıkan stokçuluğu varsa onları tespit etmek istedik. Zaten ilimizde bu tür kötü niyetli davranışların olmadığını biliyoruz ama yine de arkadaşlarımızı uyarıp bu tür kötü davranışlara kimsenin tenezzül etmemesi gerektiğini ilettik. Sizlerin de gördüğü gibi ilimizde her şey güzel bir şekilde yürüyor. Allah devletimize zeval vermesin. Devletimizin temel görevi serbest piyasa ekonomisini bütün şartlarıyla bütün kurumları ile çalışır kılmaktır. Bizler de bu doğrultuda bir denetim ve ziyaret gerçekleştirdik. Gerekli tüm denetimler yapılıyor, vatandaşımızın aklında bu konu ile ilgili hiçbir şüphe olmasın. İl genelindeki her yerde tüm marketlerimizde kontrollerimizi sık sık gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar ekiplerimiz hiçbir sıkıntı ve kötü durumla karşılaşmadı. Gümüşhane’de şu an için herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil.”

Gümüşhane’de de Vali Yardımcısı Gürkan Karaman’ın, ilçelerde ise kaymakamların başkanlığında oluşturulan komisyonlarca sürekli fiyat takibi ve stok denetimleri gerçekleştiriliyor.

image_print

HABERLER