VALİ TAŞBİLEK GÜMÜŞHANELİ SPORCULARDAN AVRUPA VE DÜNYA BAŞARISI İSTEDİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ TAŞBİLEK GÜMÜŞHANELİ SPORCULARDAN AVRUPA VE DÜNYA BAŞARISI İSTEDİ

Giriş Tarihi: 28 Mart 2019 - 15:40

Son Güncelleme: 28 Mart 2019 - 15:40

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, temsil ettikleri müsabakalarda Gümüşhane’yi başarıyla temsil eden sporcuları kabul etti.

29 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen Mersin Havalı Silahlar Türkiye Kupası Müsabakalarında ve 1 – 3 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Havalı Silahlar Trabzon Grup Müsabakalarında dereceye giren Atıcılık sporcuları ile 3-7 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri ve Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular ve antrenörleri Vali Kamuran Taşbilek’i ziyaret ettiler.

Ziyarette bir konuşma yapan Vali Taşbilek şunları söyledi:

 “Göğsünüzdeki ay yıldız bu memleketin şerefi. Siz de o şerefe, Gümüşhanemize ve milletimize layık bir şekilde çok güzel başarılara imza attınız. Sizleri, hocalarımızı ve ailelerinizi tebrik ediyorum. Büyük bir emek ve fedakârlıkla bu işi yapıyorsunuz. Bize düşen ne varsa, sizlerin başarısını bir üst seviyeye çıkarmak için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz. Sizler de Avrupa’da ve dünyada başarılarınızı devam ettirerek bizleri gururlandıracaksınız. Allah yar ve yardımcınız olsun”

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği – 28.03.2019)

image_print

HABERLER