VALİ TAŞBİLEK KELKİT’TE MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ TAŞBİLEK KELKİT’TE MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI

Giriş Tarihi: 20 Haziran 2019 - 21:58

Son Güncelleme: 20 Haziran 2019 - 21:58

Vali Taşbilek: Bizim devlet olarak en büyük önceliğimiz, insanlarımızın devletimizden razı olmasıdır.

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, 20 Haziran 2019 Perşembe günü Kelkit Abdulhamit Han Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda, Kelkit köy ve mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı düzenledi.

Muhtarların tek  tek söz alarak köylerindeki ihtiyaç ve taleplerini ilettiği toplantıda tüm talepler ilgili kurum müdürleri ve görevliler tarafından kayıt altına alındı.

Toplantıda konuşan Vali Taşbilek: “Size misafir olmak amacıyla buradayız. Muhtarlarımızın ihtiyaç, sıkıntı, öneri tavsiyelerini dinlemeye geldik. Kelkit’in resmini çekelim, taleplerini alalım istedik. İmkânlarımız nispetinde sizlere yardımcı olmak istiyoruz. Köylülerimiz, vatandaşlarımız rahat etsin, daha rahat daha huzurlu bir memlekette yaşasın istiyoruz. Sizlerle birlikte olduğumuz için çok mutluyuz. Hep beraber birlik içerisinde halkımıza hizmet götürelim” dedi.

Muhtarlardan özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarla ilgili duyarlı olunmasını isteyen Vali Taşbilek: “Engellilerimiz, bakıma muhtaç insanlarımız, hastalarımız, yetimlerimiz, yaşlılarımız var. Bizim her türlü çabaya rağmen ulaşamadığımız ihtiyaç sahibi insanlarımızı bize ve kaymakamlarımıza ulaştırın ki kimse mağdur, mazlum kalmasın. Hepsinden haberimiz olsun. Bizim onlara ulaşabilmemizde gözümüz, kulağımız siz olacaksınız. Yolu da yaparız, suyu da getiririz. Ama bir yetim, bir mazlum devletten görmesi gereken sıcaklığı göremiyorsa bu bizi perişan eder. Bizim devlet olarak en büyük önceliğimiz, insanlarımızın devletimizden razı olmasıdır” diye konuştu.

Vatandaşların mutluluğu ve refahı noktasında kendilerine düşen ne varsa muhtarların yanında olduklarını dile getiren Vali Kamuran Taşbilek: “Muhtarlarımız köyünü temsilen geliyorlar. Hepiniz kıymetli ve değerlisiniz. İşbirliği ve iletişim içerisinde olacağız. Kapımız, gönlümüz size her zaman açık” ifadelerini kullandı.

(KAYNAK: GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ)

image_print

HABERLER