VALİ TAŞBİLEK KÖSE'DE HİZMET BİNALARININ AÇILIŞINI YAPTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ TAŞBİLEK KÖSE’DE HİZMET BİNALARININ AÇILIŞINI YAPTI

Giriş Tarihi: 24 Haziran 2020 - 22:54

Son Güncelleme: 24 Haziran 2020 - 23:06

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, 24 Haziran 2020 çarşamba günü Köse ilçesinde 4 ayrı kurumun açılışını gerçekleştirerek bir dizi incelemelerde bulundu.

Vali Taşbilek; Eşi Sibel Taşbilek, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Erzincan Tapu Kadastro Bölge Müdürü Hasan Dayıkaraca, Köse Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler’in de katıldığı Köse’deki ilk programda Tapu Müdürlüğü’nün yeni taşındığı hizmet binasının açılışını gerçekleştirerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Taşbilek daha sonra İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının açılışını gerçekleştirdi.

Eski Halk eğitimi merkezi binasının yenilenmesi sonucu müstakil binasına kavuşan 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu’nun açılışını da gerçekleştirerek sınıfları ve diğer tesisleri gezen Vali Kamuran Taşbilek,   Son olarak da Halk Eğitim Merkezi ve Aydın Doğan Aile Yaşam Merkezi’nin açılışını yaparak incelemelerde bulundu.

Vali Taşbilek; ilçede açılışı gerçekleştirilen tüm tesislerde emeği geçenlere teşekkür ederek hayırlı olması temennisinde bulundu ve buralarda çalışacak personelden vatandaşlara güler yüzlü ve kolaylaştırıcı hizmet sunmalarını istedi.  

Vali Taşbilek; açılış programlarının ardından Köse Belediyesi tarafından yaptırılan pazar yeri inşaatı ve düğün salonu inşaatlarında da incelemelerde bulunarak Köse programını sonlandırdı.

image_print

HABERLER