VALİ TAŞBİLEK; MUHTAR VE MUHTAR ADAYLARINA SON SÖZÜ SÖYLEDİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ TAŞBİLEK; MUHTAR VE MUHTAR ADAYLARINA SON SÖZÜ SÖYLEDİ

Giriş Tarihi: 19 Mart 2019 - 22:19

Son Güncelleme: 19 Mart 2019 - 22:19

Gümüşhane’de 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde 19 Mart 2019 Salı günü Vali Kamuran Taşbilek başkanlığında, Merkez İlçe köy ve mahalle muhtarları ve muhtar adaylarının da katılımıyla seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Kültür Merkezi salonunda yapılan toplantıda Gümüşhane merkez ilçedeki tüm köy ve mahalle muhtarları ve muhtar adaylarına hitap eden Vali Taşbilek; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başkanlığında yapılan seçimlerin güven ve huzur içerisinde yapılması toplantısı çerçevesinde gerekli olan bütün toplantıları yaptıklarını ve her türlü tedbiri aldıklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Demokrasinin gereği, kendi içimizden kendimizi temsil eden birini seçmektir. Bize düşen bu süreçte herhangi bir kırgınlığa, kavgaya, sıkıntıya mahal vermeden sevgi ve saygı çerçevesinde bu süreci geçirmektir. Burada kimsenin birbirinin üzmeye, gönlünü kırmaya hakkı hukuku yoktur. Hiçbirimize böyle bir hak tanınmamıştır. Gümüşhane güzel ve özel insanların yaşadığı pırıl pırıl insanların olduğu bir yer. Allah’a şükür bu zamana kadar seçimlerle alakalı olarak, Gümüşhane’de esasa etki eden hiçbir olay olmamış, bundan dolayı da sizlere teşekkür ederim. Muhtarlık bizim kültürümüz de o kadar önemli ki; devletin eli, ayağı, gözü olarak, herkesin lideri olarak vatandaşı temsil etmektedir. Lider insan kendinden emin olmalı ve herkes de ondan emin olmalıdır. Milletimiz kimi seçerse başımızın tacıdır. Milletimizi üzecek bir şeye tevessül etmeyeceğinize inancım tam. Seçilmeyen arkadaşlar da seçilmişler kadar bizim gözümüzde kıymetlidir. Seçimin herkese hayırlı olmasını diliyorum. Herkesin güven içerisinde anayasal hakkı olan oy verme hakkını kullanması, noktasında bütün güvenlik güçlerimizle gerekli olan tedbirleri aldık.  Allah memleketimiz için iyiliklere ve güzelliklere vesile etsin. Birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin .”

image_print

HABERLER