Vali Taşbilek: Seçimlerin Demokrasi Şenliği Havasında geçmesini istiyoruz - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Vali Taşbilek: Seçimlerin Demokrasi Şenliği Havasında geçmesini istiyoruz

Giriş Tarihi: 25 Şubat 2019 - 14:07

Son Güncelleme: 25 Şubat 2019 - 14:07

Gümüşhane’de Vali Kamuran Taşbilek başkanlığında seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Soner Sağıroğlu, Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Sinan Dursun, Vali Yardımcı Ali Arıkan, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Abdulkadir Seri, siyasi parti temsilcileri ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Vali Taşbilek; toplantıda yaptığı konuşmada 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ülkemize, milletimize, bütün insanlığa hayırlar getirmesini dileyerek şunları söyledi: “ Gümüşhanemizde seçime girecek değerli partilerimizin temsilcileri ve seçime katılan partilerin ilimizdeki belediye başkan adayları ile bu toplantıyı gerçekleştirmek istedik. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminin burada aldığımız kararlar çerçevesinde bir demokrasi şenliği havasında, huzurlu ve mutlu bir seçim gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum. Toplantıya katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği)

image_print

HABERLER