VALİ TAŞBİLEK, TORUL VE KÜRTÜN'Ü ZİYARET ETTİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ TAŞBİLEK, TORUL VE KÜRTÜN’Ü ZİYARET ETTİ

Giriş Tarihi: 20 Aralık 2018 - 11:25

Son Güncelleme: 20 Aralık 2018 - 11:27

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, ilçelere gerçekleştirdiği iade-i ziyaret programları kapsamında 19 Aralık 2018 Çarşamba günü Torul ve Kürtün ilçelerinde bir dizi temaslarda bulundu. Daha önce de Şiran, kelkit, Köse ilçelerini ziyaret eden Vali taşbilek Bu ziyaretlerle tüm ilçeleri ziyaret etmiş oldu.

TORUL ZİYARETİ

Torul’da Kaymakam Hasan Hüseyin Alpaslan ve Belediye Başkanı Nidai Köroğlu’nu görev mahallerinde ziyaret eden Vali Taşbilek Kaymakam Aslan ve Belediye Başkanı Köroğlu’ndan Torul’la ilgili bilgiler aldı.

Torul’da esnaf ziyareti de yapan Vali taşbilek, 1992 yılında İstanbul’da ekip aracının taranması sonucu şehit olan şehit Komiser Yavuz Selim Şahin’in babası Hakkı Şahin’i ilçe merkezindeki evinde, 2017 yılında yaz tatilini geçirmek üzere memleketi Gümüşhane’ye gelirken Tunceli’de terör örgütü mensupları tarafından kaçırılarak şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz’ın babası Hamit ve annesi Gülay Yılmaz’ı ilçe merkezindeki evlerinde ziyaret ederek sohbet etti.

KÜRTÜN ZİYARETİ

Vali Kamuran Taşbilek, Torul ziyaretinin ardından Kürtün ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.

Kürtün’de Kaymakam Ekrem Çeçen ve Belediye Başkanı Ahmet Kanat’ı görev mahallerinde ziyaret eden Vali Taşbilek, Kaymakam Çeçen ve Belediye Başkanı Kanat’tan Kürtün’le ilgili bilgiler aldı.

Kürtün’de esnaf ziyareti de gerçekleştiren Vali Taşbilek programının sonunda 2016 yılında Yaşmaklı barajında görev yaparken terör örgütü mensupları tarafından uzun namlulu silahla şehit edilen Adil Bülbül’ün ilçe merkezinde yaşayan ailesini ziyaret etti.

image_print

HABERLER