Vali Taşbilek, TÜBİTAK Yarışmalarında Dereceye Giren Öğrencilere Ödül Verdi - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Vali Taşbilek, TÜBİTAK Yarışmalarında Dereceye Giren Öğrencilere Ödül Verdi

Giriş Tarihi: 14 Ocak 2021 - 22:27

Son Güncelleme: 14 Ocak 2021 - 22:27

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) proje yarışmalarında Gümüşhane ilinden dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Gümüşhane Valimsi Kamuran Taşbilek, TÜBİTAK 14. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına Gümüşhane Bilim ve Sanat Merkezi öğretmenleri Filiz Köksal ve Gürbüz Ataman danışmanlığında finalist olarak katılan ve 2 ayrı alanda 2 ayrı Türkiye İkinciliği kazanan öğrenciler Mustafa Aybars Tuğlu (Kimya alanında Kuşburnu Çekirdeğini Atmıyoruz Geri Kazandırıyoruz Projesi ile) ve Selvi Eroğlu’nu (Değerler Eğitimi alanında Masal ve Hikâye Kitaplarının Değerler Eğitimi Kapsamında İncelenmesi Ters Açı İsimli Proje) aileleriyle birlikte misafir etti.

Vali Taşbilek, “dereceye giren öğrencilerimizle gurur duyuyorum. Evlatlarımızın çalışmalarına devam etmeleri için elimizden geleni yapacağız. Bu süreçte öğrencilerimizin her zaman yanında olan ailelerine ve öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından Vali Taşbilek öğrencilere hediyeler verdi.

Valilik makamında düzenlenen ödül törenine Vali Kamuran Taşbilek, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Milli Eğitim Şube Müdürü Oltan Balyemez, Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Vahdettin Eroğlu, danışman öğretmenlerle dereceye giren öğrenciler ve aileleri katıldı.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ – 14.01.2021

image_print

HABERLER