VALİ TAŞBİLEK TÜRKİYE BİRİNCİSİ TEKNOFEST EKİBİNİ KUTLADI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ TAŞBİLEK TÜRKİYE BİRİNCİSİ TEKNOFEST EKİBİNİ KUTLADI

Giriş Tarihi: 01 Ekim 2019 - 22:17

Son Güncelleme: 01 Ekim 2019 - 22:18

TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde Sağlık Kategorisinde Türkiye birincisi olan, Gümüşhane Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden oluşan proje ekibini Vali Kamuran TAŞBİLEK makamında kabul etti.


Proje ekibi Fen ve Teknoloji Öğretmeni Işıl BALKİ danışmanlığında Gümüşhane Bilim ve Sanat Merkezi 10.sınıf öğrencileri Vildan Sena KAYA, Melih Ensar TANIŞ, 11.sınıf öğrencisi Sümeyye Gökçe TANIŞ’ tan oluşan, “Epilepsi Nöbetlerinden Haberdar Olmak Mümkün mü?” projesi ile ‘İnsan Yararına Teknoloji’ alanında sağlık kategorisinde Türkiye birincisi oldular.
Vali Taşbilek: “Öğrencilerimizin başarısı beni çok mutlu etti. Projenin insanlık yararına çok faydalı olacağını düşünüyorum. Bu başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Vali Taşbilek   TEKNOFEST ekibine çeşitli hediyeler de verdi.

Vali Kamuran Taşbilek’in TEKNOFEST ekibini kabulünde Gümüşhane Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Gümüşhane Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erden ve Gümüşhane Bilim ve Sanat Merkezi Müdür Vahdettin Erol da hazır bulundu.

image_print

HABERLER