Vali Taşbilek Veda Edip Gümüşhane’den Ayrıldı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

14 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Vali Taşbilek Veda Edip Gümüşhane’den Ayrıldı

Giriş Tarihi: 17 Ağustos 2023 - 12:59

Son Güncelleme: 17 Ağustos 2023 - 13:00

10 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, yayaımladığı veda mesajı ile bugün Gümüşhane’den ayrıldı.

Bugün sabah Gümüşhane Hükümet Konağı’ndan törenle uğurlanan Vali Taşbilek, bina girişinde kendisini bekleyen şehit ve gazi aileleriyle vedalaştıktan sonra tören mangasını selamladı.  Vali Taşbilek, Valilik önünde oluşan uzun kuyrukta kendisini bekleyenlere tek tek helalleşerek Gümüşhane’den ayrıldı.

VALİ KAMURAN TAŞBİLEK’İN YAYIMLADIĞI VEDA MESAJI

“GÜMÜŞHANE

Dağların koynuna saklanmış inci tanesi,

Gümüşhanevi Hazretlerinin gül kokusunu aldığımız mübarek diyar,

Güzeller güzeli…

Yaklaşık 5 yıl önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın takdir ve tensipleriyle Vali olarak atanmış olduğum bu kutlu şehre verdiğim söz gereği Valilik benim için bir yükselme meselesi değil bir yüklenme meselesi oldu.

Valilik görevini yürütürken kahraman şehitlerimizin değerli emanetleri kıymetli şehit ailelerimiz, yiğit gazilerimiz, yetimlerimiz, öksüzlerimiz, yaşlılarımız, engellilerimiz, toplumumuzun dezavantajlı kesimleri bizim önceliğimiz oldu.

Gönül kapılarınızı çalmaya,  dertlerinizle dertlenmeye, her türlü imkanı kullanarak mümkün olduğunca çare olmaya geldiğimiz bu güzel şehirde,

Ben ve çok değerli eşim, verdiğimiz söze sonuna kadar bağlı kalarak, köylerinde, beldelerinde, ilçelerinde velhasıl şehrimizin her yerinde şehit ailelerimizin, gazilerimizin, yaşlılarımızın, engellilerimizin yanlarında olduk.

Yetimlerimizin, öksüzlerimizin, devletimizin şefkatine teslim edilmiş yavrularımızın başını okşamak, hayatlarına dokunmak her daim önceliğimiz oldu.

Valilik Makamını devletimizin rıza kapısı bildik, herkese açık tuttuk. Kapı kapı, ev ev dolaşarak milletimizin devletimizden razı olmasını hedefledik.

Sevgi, merhamet ve adalet rehberimiz oldu.

En kalbi duygularla arzı veda ederken Aziz milletimize bir vilayette en üst düzeyde, Vali olarak, hizmet etme imkanını bahşeden Yüce Rabbimize sonsuz şükürlerimi ifade ediyorum.

Takdir ve tensipleriyle bu güzel şehre bizleri layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a en kalbi hürmetlerimi ve şükranlarımı arz ediyorum.

Şehrimizi emanet edeceğimiz  değerli meslektaşım Sayın Alper TANRISEVER’e ve muhterem ailesine Gümüşhane’nin hayırlı olmasını, hayırlar getirmesini diliyorum.

Birlikte görev yaptığım bütün mesai arkadaşlarıma, yuvamız olan bu şehrin bütün güzel insanlarına şükranlarımı sunuyorum. Her daim dualarımızda olacak güzel insanlar, değerli dostlarımız,

Hepinizi Allah’a emanet ediyoruz.

… Kalın Sağlıcakla.”

image_print

HABERLER