Vali Taşbilek Yeniden Aşı Çağrısı Yaptı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Vali Taşbilek Yeniden Aşı Çağrısı Yaptı

Giriş Tarihi: 13 Temmuz 2021 - 16:11

Son Güncelleme: 13 Temmuz 2021 - 16:27

Gümüşhane Valisi Valimiz Kamuran Taşbilek, Fatih Parkı’nda kurulan Covid 19 Aşı Uygulama Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Aşı olan ve aşı sırası bekleyen vatandaşlarımızla sohbet eden Vali Taşbilek, artan aşılanma oranıyla birlikte toplumsal bağışıklığa daha çabuk ulaşacağımızı ifade etti.

Gümüşhane’nin son açıklanan verilere göre vaka sayısı en fazla düşen illerin başında geldiğini belirten Vali Taşbilek, “Bu düşüşü inşallah bir daha ki haftaya daha da azalmış olarak görmeyi umuyoruz. Kendimizin, sevdiklerimizin ve yakınlarımızın sağlığı için tanıdığımız ya da tanımadığımız insanların sağlığı için lütfen aşımızı olalım ve pandemi tedbirlerine uymaya devam edelim. Vatandaşlarımız, hastanelerimizde, aile hekimliklerimizde, ilçe sağlık müdürlüklerinde, mobil aşı ekiplerimizin ulaştığı her yerde aşı olabilirler. Bütün vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum. Hayatımızın bir daha kısıtlamaya gitmemesi, normale dönmesi için aşı olmalıyız. Covid-19 illetinden halkımızı korumak için büyük bir mücadele veriyoruz. Bu mücadelenin ön saflarında yer alan sağlık çalışanlarımıza, kolluk kuvvetlerimize, kamu görevlilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, meslek odalarımıza çok teşekkür ediyorum. Aşı sırası gelen bütün vatandaşlarımızın en hızlı şekilde aşı olması, özellikle virüs mutasyonlarının zararlı etkilerine karşı en büyük silahımız olacak. Lütfen en hızlı şekilde aşılarımızı olalım” dedi.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ – 13.07.2021

image_print

HABERLER