VALİ TAŞBİLEK'İN KURBAN BAYRAM MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ TAŞBİLEK’İN KURBAN BAYRAM MESAJI

Giriş Tarihi: 08 Ağustos 2019 - 11:29

Son Güncelleme: 08 Ağustos 2019 - 11:29

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, yaklaşan Kurban bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

VALİ KAMURAN TAŞBİLEK’İN MESAJI ŞÖYLEDİR

“Milli birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı pekiştirerek milli ve manevi değerlerimizin idrakine varmamıza vesile olan müstesna günlerden Kurban Bayramı’na bir kez daha erişmiş bulunmaktayız.

Türk milleti iyi günde, kötü günde birlik olabilme, kenetlenebilme kabiliyeti sayesinde binlerce yıldır ayakta kalmayı başarmıştır. Bu nedenle bayramları cennet vatanımız için şehit düşmüş ecdadımızın aziz hatırasına yakışır bir şekilde birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi için önemli bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bu vesileyle bu toprakların vatanımız olarak kalması, ezanların susmaması, bayrakların inmemesi huzur ve güven ortamı içerisinde bu güzel günleri idrak edebilmemize imkân sağlamak için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum.

Yüce Rabbimize kayıtsız teslimiyetin göstergesi ve aynı zamanda öksüz, yetim ve ihtiyaç sahipleriyle kucaklaşmanın, yardımlaşma ve yakınlaşmanın da sembolü olan Kurban Bayramının gönüllerimize ferahlık, hanelerimize mutluluk, Ülkemize aydınlık getirmesi temennisiyle, değerli Gümüşhaneli hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, sağlık ve esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmamızı Cenabı Allah’tan diliyorum.”

Kamuran TAŞBİLEK                                                                                                  Gümüşhane Valisi

image_print

HABERLER