VALİ TAŞBİLEK’İN SAHAYA İNMESİ VATANDAŞA GÜVEN VERİYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ TAŞBİLEK’İN SAHAYA İNMESİ VATANDAŞA GÜVEN VERİYOR

Giriş Tarihi: 08 Haziran 2019 - 19:45

Son Güncelleme: 08 Haziran 2019 - 19:45

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Ramazan Bayramı dönüşü trafik yoğunluğunun en fazla olduğu 8 Haziran 2019 Cumartesi günü İkisu Bölge Trafik Denetleme Noktası’nda sürücülerle sohbet edip, sürücülere pestil ve köme, araçlarda bulunan çocuklara da boyama kitabı, boyama kalemi, şapka ve kırmızı düdük hediye etti.

Sürücüleri hız yapmamaları konusunda uyaran Vali Taşbilek, yaptığı açıklamada Gümüşhane il genelinde her gün 23 ekip ve 48 trafik personeliyle gerçekleştirilen denetimler sonucunda Gümüşhane genelinde 4 maddi hasarlı, 6 yaralanmalı trafik kazası olduğunu, 9 kişinin de yaralandığını belirterek tatil süresince bugüne kadar ölümlü kazanın olmamasının sevindirici olduğunu ifade etti.  

Vali Taşbilek şunları söyledi: “Ramazan Bayramı dolayısıyla almış olduğumuz tedbirler kapsamında Gümüşhanemizde çok şükür geçmiş yıllara oranla çok daha iyi bir bayram geçirdik. Yaralı sayımız 9 olup toplamda 6 tane kazamız var. Geçmiş yıllarla kıyaslandığında Allaha şükürler olsun, arkadaşlarımızın çalışmaları ve vatandaşlarımızın duyarlı davranışları neticesinde çok büyük bir mesafe kat edilmiştir. Yollar çok kalabalık, vatandaşlarımızın bayram dönüşünü sakin bir şeklide, yol planlaması yaparak, varacakları yere selametle varmaları bizim için çok önemlidir. Bütün vatandaşlarımızın trafikte tedbirli ve güvenli seyahat etmelerini diliyorum”

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği)

image_print

HABERLER