VALİ TAŞBİLEK'TEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ TAŞBİLEK’TEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Giriş Tarihi: 10 Ocak 2021 - 0:02

Son Güncelleme: 09 Ocak 2021 - 23:54

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladıkları mesaj şöyledir:

“Demokrasilerin temel yapı taşlarından biri olan gazetecilik mesleği, mesai mefhumu gözetmeksizin, kamuoyunu doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirme görevini yerine getirdikleri gibi, olayları tarafsız bir şekilde halkımıza aktararak, vatandaşlarımızın zamanında bilgilendirilmesini de sağlamaktadırlar. Bunun yanında, basın kuruluşları halkla idari birimler arasında bir köprü görevi görerek, toplumsal taleplerin dile getirilmesine vesile olurlar. Bu yönüyle gazeteciler kamuoyu duyarlılığının artmasını sağlayan, düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili temsilcileri konumundadırlar.

İlimizde yaşanan gelişmeler hakkında vatandaşımızı bilgilendiren,  ilimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde etkin bir rol üstlenen yerel basınımız, özveriyle yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettirerek, ülkemizle birlikte şehrimizin de kalkınmasına ve demokrasi kültürünün yerleşmesine katkı sağlayacaktır.

Bu zor görevi tarafsız, objektif ve basın ahlâk kurallarına bağlı bir şekilde yerine getiren ulusal ve yerel basınımızın değerli mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Kamuran Taşbilek – Gümüşhane Valisi

image_print

HABERLER