VALİ TAŞBİLEK’TEN GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ’NE İLK ZİYARET - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ TAŞBİLEK’TEN GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ’NE İLK ZİYARET

Giriş Tarihi: 17 Aralık 2018 - 14:17

Son Güncelleme: 17 Aralık 2018 - 14:21

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Gümüşhane Üniversitesi’nde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i makamında ziyaret eden Vali Taşbilek yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Hem Rektör Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek’e teşekkürlerimizi sunmak ve üniversitemizi daha yakından görmek adına kısa bir iade-i ziyarette bulunmak istedik. Gümüşhane Üniversitemiz ilimizin ekonomisine, kültürüne ve değerlerine büyük katkılar sunmaktadır. Her ile bir üniversite projesinin örnek modeli olarak ön plana çıkan üniversitemizin bu gelişimini daha da artırması adına atılacak her adımı destekliyoruz”

Vali Kamuran Taşbilek’in kendilerine yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise şunları belirtti: “Sayın Valimizin çalışmalarımızı takdirle karşılaması ve desteklemesi, kuşkusuz bizleri çok memnun etmiştir. Kendilerine buradan tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.”

Rektörlük makamında yapılan sohbetin ardından, Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Vali Kamuran Taşbilek ile kampüs içerisinde kısa bir gezi yaparak, üniversitenin geldiği son nokta hakkında bilgiler verdi.

Görüşmelerin sonunda Rektör Zeybek; Vali Taşbilek’e Gümüşhaneüniversitesi tarafından yapılan bir araştırma olan “Gümüşhane Üniversitesi’ninİl Ekonomisine Katkısı” başlıklı kitabı hediye etti.

image_print

HABERLER