Vali Taşbilek'ten İftar Yemekleri - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Vali Taşbilek’ten İftar Yemekleri

Giriş Tarihi: 17 Nisan 2022 - 18:26

Son Güncelleme: 17 Nisan 2022 - 18:26

VALİ TAŞBİLEK KÖSE’DE ŞEHİT AİLELERİ, GAZİLER VE MUHTARLARLA İFTAR YAPTI

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Köse İlçesi’nde şehit aileleri, gaziler ve muhtarlarla birlikte iftar yaptı.

Köse Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programa Köse Kaymakamı Bilal Göksun, Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler ve vatandaşlar katıldı.

Vali Taşbilek İftar programında yaptığı konuşmada, “Bu mübarek günde şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve muhtarlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim başımızın tacıdır. Sizlerin emrindeyiz. Her hususta yanınızda olduğumuzu, olacağımızı bilmenizi isterim. Bütün şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

Konuşmasında muhtarlardan da özel istirhamda bulunan Vali Taşbilek, “Her türlü çabamıza ve çalışmamıza rağmen ulaşamadığımız dezavantajlı vatandaşlarımız varsa, onların ihtiyaçlarını sıkıntılarını giderebilme noktasında bizlere köprü olmanızı istiyorum. İnşallah bu güzel ayı sağlık ve huzur içinde geçirerek Ramazan Bayramı’na kavuşmayı Rabbim bizlere nasip eder. Bu güzel akşamda beraber olmamıza vesile olan Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

VALİ TAŞBİLEK YETİM ÇOCUKLARLA İFTAR YAPTI

Gümüşhane’de Valilik tarafından Dünya Yetimler Günü nedeniyle iftar programı düzenlendi.

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, eşi Sibel Taşbilek’le her ramazan ayının 15’inci gününe denk gelen Dünya Yetimler Günü nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü himayesinde bulunan yetim çocuklarla iftar programında bir araya geldi.

Protokol üyelerinin de tam kadro katıldığı programda konuşan Vali Taşbilek, iftarların en güzelini yaşattıklarını ifade ettiği yetim çocuklara teşekkür etti.

“Dünyanın en güzel çiçekleriyle, gülleriyle birlikte iftar yapıyoruz”

İftar yemeğinin ardından konuşan Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, “Ramazanın 15’inci günündeyiz. 14 günlük iftarımızı geçirdik, bugün bizim için buradaki büyüklerimiz için de aynı duyguları hissettiğini düşünüyorum, en güzel iftarımız ve en kıymetli iftarımız. Çünkü dünyanın en güzel çiçekleriyle, gülleriyle birlikte iftar yapıyoruz. Hepinizi iftarı kabul olsun, devletimizin bütün büyüklerinin buradaki evlatlarımıza selamları var, sevgileri, muhabbetleri var bunun bilinmesini istiyorum. Bütün evlatlarımızla Gümüşhane’deki hem buranın evlatları ve hem de bize misafir olan başka ülkelerden evlatlarımızla beraberiz. Tekrar ifade ediyorum, bu iftar bizim için iftarların en güzelini yaşattığın için bütün evlatlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Taşbilek daha sonra yetim çocuklarla birlikte bowling oynadı.

image_print

HABERLER