Vali Taşbilek'ten Kadın'a Karşı Şiddet Hassasiyeti - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Vali Taşbilek’ten Kadın’a Karşı Şiddet Hassasiyeti

Giriş Tarihi: 25 Kasım 2020 - 23:28

Son Güncelleme: 25 Kasım 2020 - 23:28

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek başkanlığında, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.  

Toplantının açılışında konuşan Vali Kamuran Taşbilek, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ nun direktifleri ile farkındalık yaratma amacıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimiz de bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Kadının toplum hayatımızdaki yerinin bizim için çok farklı olduğunu ifade etmek istiyorum. Devlet geleneğimizde, dinimizde, töremizde kadınlar bizim için kutsal ve onurlu varlıklardır. Kadınların haklarının muhafazası ve sorunlarının çözümü için devletimiz bütün kurumlarıyla, büyük bir hassasiyetle çalışmaktadır.” dedi.

Vali Taşbilek daha sonra Fatih Parkında KADES Uygulamaları ile ilgili açılan stantları gezerek vatandaşlara kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda bilgilendirme çalışmalarına katıldı. 

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’ndaki Kadına Yönelik Şiddetle ilgili büroları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ – 25.11.2020

image_print

HABERLER