Vali Taşbilek'ten Kurban Bayramı Mesajı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Vali Taşbilek’ten Kurban Bayramı Mesajı

Giriş Tarihi: 08 Temmuz 2022 - 22:02

Son Güncelleme: 08 Temmuz 2022 - 22:02

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek’in yayımladığı Kurban Bayramı Mesajı şöyledir:

“Milli birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı pekiştirerek manevi değerlerimizin idrakine varmamıza vesile olan sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yaşandığı huzur iklimiyle bizleri saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran müstesna günlerden Kurban Bayramı’na bir kez daha erişmiş bulunmaktayız.

Millet olarak bizi diğer toplumlardan farklı kılan en önemli özelliğimiz sevinçte ve tasada el ele vererek dayanışma içinde olmamızdır. Bu nedenle bayramları, yaşadığımız toprakları bize vatan kılan, canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizin hatırasına yakışır bir şekilde birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi için önemli bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Bu vesileyle cennet vatanımız için şehit düşmüş aziz şehitlerimizi ve ahirete irtihal etmiş kahraman gazilerimizi rahmetle yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum.

Yüce Rabbimize kayıtsız teslimiyetin göstergesi ve aynı zamanda öksüz, yetim ve ihtiyaç sahipleriyle kucaklaşmanın, yardımlaşma ve yakınlaşmanın da sembolü olan Kurban Bayramının gönüllerimize ferahlık, hanelerimize mutluluk, Ülkemize aydınlık getirmesini temenni ediyorum. Yollarda kaybedilen zamanın telafisi mutlaka vardır ama kaybedilen canların, çekilen acıların telafisi yoktur. Bayram sevincini hüzne dönüştürmemek için yola çıkacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını önemle istirham ediyorum. Değerli Gümüşhaneli hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmamızı Cenabı Allah’tan diliyorum.”

image_print

HABERLER