Vali Taşbilek'ten Muharrem İftarında Birlik Mesajı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Vali Taşbilek’ten Muharrem İftarında Birlik Mesajı

Giriş Tarihi: 04 Ağustos 2022 - 10:27

Son Güncelleme: 04 Ağustos 2022 - 10:30

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Şiran ilçesinde Belediye’ye ait Şeyran Cafe Restoran’da gerçekleştirilen Muharrem Orucu Açma programında, “Biz biriz, beraberiz, birlikte olacağız. Nifaka asla fırsat vermeyeceğiz. Birbirimizi sevgiyle muhabbetle kucaklayacağız.” dedi.

Etkinliğe eşi Sibel Taşbilek’le katılan Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek burada yaptığı konuşmada bu mübarek günde iftar sofrasında bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Sizin gibi güzel insanlarla değeri kardeşlerimizle aynı sofrayı aynı lokmayı paylaşmak bizim için çok büyük bir onurdur. Anadolu coğrafyasındaki Alevi Sünni demiyorum her Müslümanın canıdır Hz.Ali. Peygamber Efendimizin mübarek ailesidir. Kerbela bizim acımızdır, bizim matemimizdir. Hz. Hüseyin bizim canımızdır. Anadolu coğrafyasında her evde bir Ali, her evde bir Hasan, her evde bir Hüseyin vardır, her evde bir Fatma vardır. Biz biriz, beraberiz, birlikte olacağız. Nifaka asla fırsat vermeyeceğiz. Birbirimizi sevgiyle muhabbetle kucaklayacağız. Ben hepinizin emrindeyim. Bütün milletimizin olduğu gibi sizlerin de emrindeyim. Bizim size muhabbetimiz budur. Hem kişi olarak muhabbetimiz budur, hem toplum olarak muhabbetimiz budur, hem devlet olarak muhabbetimiz budur. Siz bu devletin varlığının, birliğinin temel taşı, çimentosusunuz. Hep beraber, birlik içerisinde, beraberlik içerisinde Allah bu devlete kıyamete kadar ömür nasip etsin” dedi.

Etkinliğe İlçe Kaymakamı Zahid Bahadır Semiz, İlçe Belediye Başkanı Mutlu Özel, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Demirkıran, Şiran İl Genel Meclisi üyeleri Kadir Yıldız, Kürşad Karabıçak, muhtar ve vatandaşlar katıldı.

Davetlilerin konuşma yaptığı ve mersiyelerin okunduğu programın ardından Vali Taşbilek’in vatandaşların taleplerini dinlemesiyle program sona erdi.

Kaynak: gumushane.gen.tr03.08.2022

image_print

HABERLER