VALİMİZİN VE DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİMİZİN VE DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

Giriş Tarihi: 21 Kasım 2019 - 18:51

Son Güncelleme: 21 Kasım 2019 - 21:15

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay 20 Kasım 2019 Çarşamba günü 18 sivil toplum örgütü temsilcisi ile birlikte Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek’i ziyaret etti.

Son günlerde ülke gündemini meşgul eden Gümüşhane Dumanlı Köyü’ndeki Dipsiz Göl’de define arama konusu ile ilgili gelişen olayları değerlendiren GTSO Başkanı İsmail Akçay, konu ile ilgili bir basın açıklaması yaptıktan sonra Vali Taşbilek’i Gümüşhaneliler adına ziyaret ettiklerini belirterek  şunları söyledi:

“Böyle bir mesele üzerinden bütün Gümüşhane’nin töhmet altında bırakılması hepimizi rahatsız etti. Biz yapılan işi savunan taraf değiliz. Ancak yapılan iş üzerinden Gümüşhane’nin olumsuz algılarla, Gümüşhane halkının ve yöneticilerinin doğa düşmanı olarak gösterilmesi algılarına tepkimizi ortaya koyduk. Bir yanlışlık varsa idari işlemlerin yürütüldüğünü biliyoruz. Böyle bir mesele üzerinden bütün Gümüşhane’nin töhmet altında bırakılması hepimizi rahatsız etti. Bu rahatsızlığımızı dile getirmek, Valimizin ve devletimizin yanında olduğumuzu belirtmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Gümüşhane’de ve dışarda yaşayan bütün Gümüşhanelilerle birlikte bizim yöneticilerimizin de doğasever ve Gümüşhane sevdalısı olduklarından hiçbir endişemiz yoktur. Sosyal medyadaki olumsuz düşüncelerin hiçbirisine katılmıyoruz.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek de GTSO Başkanının önderliğindeki heyete bu anlamlı ziyaretlerinden  dolayı  teşekkür ederek, dipsiz gölün eski haline getirilmesi kapsamında yapılan son çalışmalar hakkında bilgi verdi.

KAYNAK: GTSO İnternet sitesi

image_print