VEDAT SONER BAŞER ACİL YAPILACAK HİZMETLERİ ANLATTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VEDAT SONER BAŞER ACİL YAPILACAK HİZMETLERİ ANLATTI

Giriş Tarihi: 27 Şubat 2019 - 13:40

Son Güncelleme: 27 Şubat 2019 - 13:40

Gümüşkoza Gazetesi’nin haberi

Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane merkez ilçe birinci sıra İl Genel Meclis üyesi adayı Vedat Soner Başer, 26 Şubat 2019 Salı günü Ramada Otel’de düzenlediği kahvaltılı toplantıda Musalla Deresi güzergahında bulunan köy muhtarları ve muhtar adayları ile bir araya geldi.

Başer, il genel meclisi üyeliğine seçildikten sonra bugüne kadar olduğu gibi seçildikten sonra da kapısının herkese açık olacağını söyledi.

Başer, burada yaptığı konuşmada, kendisinin Gümüşhane merkez ilçede birinci sıradan Milliyetçi Hareket Partisi’nden il genel meclis üyeliğine aday olduğunu belirtti.

Başer, kazanması halinde yapacağı çalışmalar hakkında açıklama yaparak, tespit ettikleri sorunları gidermek için çalışacaklarını ifade etti.

Önceliklerinin köy yolları olduğunu kaydeden Başer, şunları söyledi: “Musalla Deresi güzergahında bulunan bazı köylerimizin yolları hem dar hem de özellikle kış aylarında tehlike arz ediyor. Önceliğimiz bu yolları genişletmek, asfaltlamak ve tehlikeli olan yollarınıza bariyer yapmak olacaktır.”

Cep telefonunun çekmediği ve interneti olmayan köy bırakmayacaklarını ifade eden Vedat Soner Başer, daha sonra şöyle dedi: “Köylerimizde yerleşim alanlarını genişletme çalışması yapacağız. Hastanemize anjiyo ünitesini Özel İdare bütçesinden karşılayacağım ve halkın hizmetine mutlaka sunacağım. Kadastro, harita, elektrik ve inşaat projeleri Özel İdare tarafından karşılanacak. Özel İdare bütçesi Cumhur İttifakından dolayı gerek Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi gerekse milletvekillerimizin katkılarıyla artıracağız. Çıktığımız bu yolda herhangi bir köy ayrımı yapmadan, köylerimize gereken hizmetleri götürmek için bugüne kadar olduğu gibi seçimden sonra da kapımız herkese açık olacaktır.”

KAYNAK LİNKİ:

http://www.gumuskoza.com.tr/haber-kapimiz-herkese-acik-olacak-26459.html

image_print

HABERLER