Vedat Soner Başer: “Biz bu şehre aşk ile bağlıyız” - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

5 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Vedat Soner Başer: “Biz bu şehre aşk ile bağlıyız”

Giriş Tarihi: 18 Şubat 2024 - 23:54

Son Güncelleme: 18 Şubat 2024 - 23:54

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane  Milletvekili Musa Küçük, Ülkü Ocakları İl Başkanı Sadık Coşkun ve Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer Yağmurderelilerle buluştu.

31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan Yerel Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP heyeti, Yağmurdereli vatandaşlarla bir araya geldi.

MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Ülkü Ocakları İl Başkanı Sadık Coşkun ve Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer,Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Gümüşhane Merkeze bağlı Yağmurdere Köyü sakini vatandaşlarla buluştu. Buluşmada büyük bir coşkuyla karşılanan Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, “Bizim Gümüşhanemizde siyasi ayrım gözetmeksizin bütün insanlarımıza ve değerlerimize ihtiyacımız var” dedi.

“Benim hayalim Yağmurdere’yi yeniden canlandırmak”

Toplantıda seçimden önce de söyledik elimizden ne geliyorsa yapacağız, kaçmayacağız, göçmeyeceğiz diyerek seçimden galip geldikleri takdirde belediyeciliği Gümüşhanelilere yeniden tanıtacaklarını belirten Gümüşhane MHP Milletvekili Musa Küçük, “Bu bölge ile ilgili çalışmalarımız var hatta bir tanesi yakında sonuçlanacak, göreceksiniz. Benim hayalim bu bölgeyi yeniden cazibe merkezi haline getirmek ve tekrar Yağmurdere’yi canlandırmak. İnşallah önümüzdeki 5 yıl içinde bunu göreceksiniz. Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili olarak bu sözü size veriyorum. Genel Seçimlerden önce vermediğimiz sözü şimdi veriyorum. Önümüzdeki 5 yıl içinde Yağmurdere’de mutlaka iyi şeyler yapacağız buna emin olun. Bu sözü bu bölgenin çocuğu olarak veriyorum. Yerel Seçimler için kardeşimiz Eczacı Vedat Soner Başer’i aday gösterdik memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Biz şuna inanıyoruz değerli hemşehrilerim ve adayımız Vedat Soner Başer’in tüm afişlerin de göreceksiniz ki; biz ayırmadan, ayrıştırmadan, canla başla çalışacağız.En büyük vaadimiz budur” dedi.

Size söz veriyoruz parti, bölge veya köy ayrımı yapmayacağız vurgusunu yapan Küçük sözlerine şöyle devam etti; “Bir zümrenin, mahallenin veya köyün belediyesi değil tüm Gümüşhane’nin belediyesi olacağız. Canla başla çalışan bir kadro ile geliyoruz. Bu sebeple adayımıza ve meclis üyelerimize güveniyoruz. Artık Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir vekili var. Meclisteki gücümüzü biliyoruz. Ben size söz veriyorum belediye başkanınızın Ankara’daki eli ayağı olacağız. Ankara’da belediye başkanımızın çalışmalarına çelme takmayacağız aksine onunla birlikte omuz omuza çalışacağız. Gümüşhane ile ilgili hizmetlerde en az belediye başkanımız kadar bizler de alışacağız. Biz belediye ve meclis üyesi arkadaşlarımıza kefiliz.  Bir 5 yıl bize çalışma hakkı verirseniz milletvekili, belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinin uyumunu inşallah Gümüşhane’de ispat edeceğiz. Belediye başkanı adaylarımıza ve belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”

“Bizler gücümüzü hiçbir aileden ya da zümreden değil milletimizden alıyoruz”

Toplantıda bir kez daha ayrıştırmanın değil birleştirmenin önemine değinen Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, “Ben yalnızca üniversite okumak için bu şehirden ayrıldım onun dışındaki tüm hayatımı bu şehirde yaşadım. Bu şehirde kazandım bu şehre yatırdım. Biz bu şehre aşk ile bağlıyız. Bizler gücümüzü hiçbir aileden ya da zümreden değil milletimizden alıyoruz. Dolayısıyla bizler kendimizi yalnızca milletimize borlu hissediyoruz. Bizlerin yetiştiği kültür ve Gümüşhanemizin kadim değerlerinin bizlere yüklediği sorumluluk zaten insan ayrımına izin vermez. Ben aldığım eğitim gereği bir sağlıkçıyım ve sağlıkta hastaların rengi, dini, siyasi görüşü önemli değildir. Aynı biçimde benim bulunduğum siyasi geleneğin ve partimizin bize öğretisi şudur ki; bizler Turan’a ve Kızıl Elmaya inanmış, bağlanmış insanlarız. Dolayısıyla böyle bir alt yapıdan gelen hemşehriniz olarak insan ayrımı bize yakışmaz biz bir ve beraberiz. Bizim Gümüşhanemizde siyasi ayrım gözetmeksizin bütün insanlarımıza ve değerlerimize ihtiyacımız var. Eskiden de böyleydi diyerek yanlışı doğruymuş gibi göstermek artık son bulmalıdır. Çünkü bizleri çocukları torunları var onlara iyi bir gelecek bırakmak bizim en asli görevimizdir. Bu yük hepimizin omuzlarındadır ve eğer bir siyasi bedel ödenecekse ben buna hazırım” ifadelerini kullandı.

image_print

HABERLER