Vedat Soner Başer: “Söz verdik iz bırakacağız” - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

8 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Vedat Soner Başer: “Söz verdik iz bırakacağız”

Giriş Tarihi: 13 Şubat 2024 - 21:03

Son Güncelleme: 13 Şubat 2024 - 21:03

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, seçim çalışmaları kapsamında kurum ve esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Başer, beraberindeki kalabalık parti heyeti ile birlikte kentte bulunan çocuk, yaşlı, STK, resmi kurum ve esnaf demeden karış karış gezerek vatandaşın nabzını tutmayı sürdürüyor.

“Söz verdik iz bırakacağız”

Seçim çalışmaları ile ilgili gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında değerlendirmelerde bulunan  MHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, “Değerli hemşehrilerimizi ziyaret ederek hasbihal etmeye devam ediyoruz. Ekmeğimizi, aşımızı birlikte paylaşmak bizim en temel prensibimizdir. Gittiğimiz her adreste bizleri ağırlayan misafirperver hemşehrilerimize minnettarız. Biz de buna karşın büyük- küçük, gece-gündüz demeden 7\24 çalışmayı sürdürüyor, her kesimden hemşehrimizin derdini dinlemeyi ihmal etmiyoruz. Söz verdik iz bırakacağız” ifadelerini kullandı.

image_print

HABERLER