YENİ TORUL KAYMAKAMI AYKAÇ’IN KÜTÜPHANE ZİYARETİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

YENİ TORUL KAYMAKAMI AYKAÇ’IN KÜTÜPHANE ZİYARETİ

Giriş Tarihi: 12 Haziran 2019 - 19:35

Son Güncelleme: 12 Haziran 2019 - 19:35

Kaymakam Hasan Hüseyin Alpaslan’ın yurtdışı görevi nedeniyle ayrılması sonrası Torul İlçe Kaymakam Vekilliğine Onur Aykaç atandı.

Yeni Kaymakam Aykaç Torul’a gelerek görevine başladı.

Torul Kaymakamı Onur Aykaç’ın göreve başladıktan sonraki ilk icraatlarından biri ilçede bulunan halk kütüphanesini ziyaret etmek oldu.

Kısa süre önce yenilenen Torul İlçe Halk Kütüphanesi çalışanları ile görüşen Kaymakam Aykaç, kütüphane görevlisi Erdoğan Kalaycı’ dan kütüphane çalışmaları hakkında bilgi aldı.

KAYMAKAM ONUR AYKAÇ KİMDİR?

Kaymakam Onur Aykaç, 1993 yılında Erzincan’ın İliç ilçesinde doğdu. İlköğretim tahsilini Erzincan’da, orta ve lise tahsilini ise İstanbul’da tamamladıktan sonra 2016 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat bölümünden ve aynı zamanda Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Fakülte ve Yüksek Okullarından mezun oldu.

2016 yılından 2019 yılına kadar Emniyet Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığında Komiser Muavini olarak çalıştıktan sonra İçişleri Bakanlığının açmış olduğu sınav sonucunda Erzincan Kaymakam Adayı olarak mesleğe giriş yaptı.

Sırasıyla Sakarya Kocaali ve Bursa Gürsu ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajlarının ardından Torul’da Kaymakam Vekili olarak göreve başladı.

Kaymakam Sayın Aykaç’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

image_print

HABERLER