Yusuf Özgün, AK Parti’den Gümüşhane Belediyesi İçin Müracaatını Yaptı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

14 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Yusuf Özgün, AK Parti’den Gümüşhane Belediyesi İçin Müracaatını Yaptı

Giriş Tarihi: 21 Kasım 2023 - 21:53

Son Güncelleme: 21 Kasım 2023 - 21:53

AK Parti’nin Gümüşhane eski İl Başkanlarından Yusuf Özgün, 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Gümüşhane Belediye Başkanı aday adaylığı müracaatını yaptı.

AK Parti’nin Gümüşhane eski İl Başkanlarından Yusuf Özgün, 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Gümüşhane Belediye Başkanı aday adaylığı müracaatını yaptı.

Eşi ve arkadaşlarıyla parti binasına gelerek hazırladığı evrakları AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu’ya teslim eden Özgün, “Tarlada izi olanın harmanda yüzü olur” diyerek aday adayı olduğunu açıkladı.

Burada yaptığı açıklamada kendisini yalnız bırakmayan eş, dost, arkadaş ve teşkilat mensuplarına teşekkür eden Özgün, “Tarlada izi olanın harmanda yüzü olur. Seçim dönemleri de aslında teşkilatların harman dönemi. İnşallah biz de bu niyetle yola çıktık. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin. Beni burada yalnız bırakmayan herkse teşekkür ediyorum. Biz bu yola çıktık. Nasip neyse o olacak diyoruz. Diğer belediye başkanı aday adayı olacak arkadaşların hepsine de teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Mehmet Emin Erdoğdu da Yusuf Özgün’ün AK Parti teşkilatlarının duayen isimlerinden birisi olduğunu belirterek, “Aday adaylarımızdan resmi anlamda ikincisini bugün almış bulunuyoruz. Yusuf beyi tanıtmaya lüzum yok zaten teşkilatın içinden geliyor. Teşkilatın duayen sahiplerinden bir arkadaşımız. Kendisine başarı dileklerimizi iletiyoruz. Allah hayırlı, uğurlu etsin” diye konuştu.
 

Yusuf Özgün Aday adaylığı başvurunu yaptıktan sonra sosyal emdya hesabından yaptığı paylaşımda da şu ifadelere yer verdi:

“Niyet Hayır Akıbet Hayır

Yıllardır hemşerilerimle yürüdüğüm siyaset yolunda, Ak Parti Gümüşhane İl Başkanlığımızda, Gümüşhane Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumu yaptım.

Yıllardır sizleri tanıyan ve yıllardır tanıdığınız bir kardeşiniz olarak, Gümüşhanemize ve hemşerilerime hizmet etmenin boynumun borcu olduğunu bilerek, niyetimiz hayır akıbetimiz de hayır olsun.

Bugün başvurumda beni yalnız bırakmayan aileme ve yol arkadaşlarıma, teşkilatımızın üyelerine ve İl Başkanımız Sayın Mehmet Emin Erdoğdu’ya teşekkür ederim.

Hep Birlikte Yeni Hedeflere”


image_print

HABERLER