Yusuf Özgün: “Gümüşhane’de Herkesin Görüşüne Değer Vereceğiz” - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

14 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Yusuf Özgün: “Gümüşhane’de Herkesin Görüşüne Değer Vereceğiz”

Giriş Tarihi: 08 Aralık 2023 - 15:00

Son Güncelleme: 08 Aralık 2023 - 15:11

AK Parti Gümüşhane Belediyesi Başkan Aday adaylarından Yusuf Özgün, Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinin kesiştiği noktada her alanda adından söz ettirecek bir Gümüşhane hayalinin olduğunu ifade etti.

Özgün yaptığı açıklamada;  “Nihayetinde bütün bu vizyonun merkezi de insan odaklı bir yönetimle, halkımızın hem doğrudan kendisini hem de temsilcileri ile Belediyemizin karar ve politika belirleme süreçlerine katılımını sağlayacağız. İlimizdeki bütün kamu kurumları, STK’lar, meslek örgütleri, muhtarlıklarımız ve hatta Gümüşhane isminin temsil sorumluluğu bilinciyle ilçelerimiz ile sıkı bir ilişki ve bağ kurmayı zorunlu görmekteyiz.  Gümüşhane’de herkesi kucaklayan ve herkesin görüşüne değer veren bir yönetişim modelini kuracağız” dedi.

Yeni Gümüşhane Vizyonu etrafında, kent ve çevreye, eğitim, kültür, turizm, spor, ticaret/üretim alanlarında sağlanacak dönüşüm ve oluşturulacak fırsatlar etrafında Gümüşhane’yi marka haline getirmeyi hedeflediklerini aktaran Özgün, “Bunun için kurumsal yapımızın güçlü ve profesyonel bir dönüşüm etrafında şekillendirerek hareket edeceğiz. Tabi bu süreçte üniversitemizin akademik katkılarıyla, bilimsel metotları kullanarak en verimli kurumsal yapıya erişmeye çalışacağız. Belediyemizin kurumsal çatısı altında, belediyemizin odaklandığı her işte öncelikle o mahallin insanları ile doğrudan iletişimde olunacak ve öncelikle onların katkılarını bekleyeceğiz. Ayrıca yapılacak hizmetin muhatabı olacak sivil toplum kuruluşlarımızın da değerli katkılarını arayacağız. Şehrimizde dile getirilen üniversite, sivil toplum, vatandaş ve belediye işbirliğinin genel çerçevesi böyle olacak”

Öte yandan Gümüşhane Valiliği ve kamu kurumları ile sıkı bir işbirliği altında olacaklarını belirten Özgün, Merkezi idarenin yerel idareler ile bütünleşmesini sağlayarak, bir bütünlük altında tek bir noktaya, Gümüşhane’de yaşayan insanların refah ve kaliteli hizmete erişimine odaklanacaklarını sözlerine ekledi.

image_print

HABERLER