22. DÖNEM GÜMÜŞHANE MİLLETVEKİLİ TEMEL YILMAZ’DAN ANLAMLI YENİ YIL MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

22. DÖNEM GÜMÜŞHANE MİLLETVEKİLİ TEMEL YILMAZ’DAN ANLAMLI YENİ YIL MESAJI

Giriş Tarihi: 02 Ocak 2017 - 16:20

Son Güncelleme: 02 Ocak 2017 - 16:20

  1. DÖNEM GÜMÜŞHANE MİLLETVEKİLİ TEMEL YILMAZ’DAN ANLAMLI YENİ YIL MESAJI

2017 Yılının bu ilk günlerinde,  bütün Gümüşhaneli hemşehrilerime ve milletimize  sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Değerli Hemşehrilerim;

Dünyadaki masum ve mazlumların kutup yıldızı olan ve her yönüyle gelişmiş Yeni Türkiye;  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, eskimiş dünyanın ufkunda yeni bir Güneş gibi doğmuştur.

Yeni, Türkiye’yi çekemeyenler ülkemizin önüne PKK, FETÖ, DEAŞ, DHKP-C gibi terör örgütlerini  çıkartarak bu kutlu yürüyüşü engellemek istemektedirler. Hainliklerinin son örneği İstanbul’da yaptıkları vahşettir. Bu vahşeti kınıyor, ölenlere Allah’tan rahmet,  yaralılara acil şifalar diliyorum.

Terör örgütleri de, teröre destek veren iç ve dış hainler de şunu iyi bilsinler ki; bin yıldır İslamiyet’in bayraktarlığını yapan bu aziz millet, geleceğin dünyasında da en ön lider ülke olarak varlığını  devam ettirecektir.

Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan rehberliğinde ve liderliğindeki Türkiye’de bir olacağız, diri olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle 2017 yılının Gümüşhanemize, ülkemize ve insanlık alemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

02.01.2017

TEMEL YILMAZ

22. DÖNEM AK PARTİ

GÜMÜŞHANE MİLLETVEKİLİ

 

image_print