Seçim Sath-ı Mailine Girdik - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Seçim Sath-ı Mailine Girdik

Giriş Tarihi: 30 Ocak 2024 - 12:19

Son Güncelleme: 30 Ocak 2024 - 12:21

Ahmet Efendioğlu

Değerli okurlarım;

85 milyon insanın yaşadığı emin bir ülkenin evladı olma şerefini taşımak çok güzel bir duygu. Şunu hiç mübalağa etmeden diyebilirim ki;  21 yıldır ülkemizi yöneten Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın; siyasi kimliğinin de ötesinde cesur ve vatansever bir devlet adamı olmasının  değeri çok büyüktür.  Sayın  Erdoğan’ın milletimize karşı dürüst ve samimi davrandığı  -siyasi fikri ne olursa olsun- bütün insaf sahiplerinin ortak görüşüdür.

Milletlerin ve devletlerin hayatı için 21 yıl gibi kısa sayılabilecek bir zaman diliminde savunma sanayi başta olmak üzere ülkenin alt yapısını ve üst yapısını dünya standartları seviyesine getirmek, hatta daha da ileri götürme başarısını sağlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ekibine her zaman bir vefa borcumuzun olduğu düşüncesi bir hakkın teslimi olsa gerek.

Türkiyemizi sığınacak bir liman olarak gören, hatta yüz – yüzelli yıl önce yine bizim idaremiz altında olan mağdur ve mazlum milletlerin insanları Sayın Erdoğan yönetimindeki Türkiye’ye sığınmıştır. Demek ki halkımız asaletini hâlâ terk etmemiş, mağdur ve mazlumlara kucak açan asil bir millet olmanın şuuruyla hareket etmiştir. 

***

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin arifesindeyiz. Yani, seçim sath-ı mailine girdik.

Aktif siyasetin içinde bulunmayan yurttaşlar olarak kendi kendimize kimleri niçin, neden desteklemeliyiz diye düşündüm. Ve kendime siyasette ölçümüz ne olmalı sorusunu sordum. Seçim sürecinde, her gün yüz yüze olduğumuz dost, arkadaş ve komşularımızı kırmadan, incitmeden nasıl hareket etmemiz gerektiğini sorguladım.

Önümüzdeki yerel seçimlerde kime, ya da kimlere oy verilmesi gerektiğini insanımız zaten bilir. Bu konuda kimse kimsenin aklına da muhtaç değildir.

Elbette ki her vatandaşımızın oy kullanmasında kendisi için belirlediği ölçüler vardır. Bizim ölçülerimizi de birinci bölümde izah etmeye çalıştım.

Dünyanın diken üstünde olduğu bir dönemde ülkemizin bu seçim dönemini de rahat, huzurlu, kavgasız bir şekilde geçirip yoluna devam etmesi gerekir. Bu konuda vatandaşlar olarak bize büyük iş düşmektedir.

Allah (c.c.) yar ve yardımcımız olsun.

Sağlıcakla kalın.

image_print

HABERLER