AK Parti İl Başkanı Erdoğdu Aday Adaylarını Bir Araya Getirdi - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

14 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

AK Parti İl Başkanı Erdoğdu Aday Adaylarını Bir Araya Getirdi

Giriş Tarihi: 24 Aralık 2023 - 17:12

Son Güncelleme: 24 Aralık 2023 - 17:15

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine yönelik istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu başkanlığında, il binasında gerçekleştirilen toplantıya,  Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, ilçe başkanları ve belediye başkan aday adayları katıldı.

Yerel seçimlere ilişkin yürütülecek çalışmaların görüşüldüğü toplantının ardından konuşan İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, AK Parti’de yerel seçim çalışmaları devam ettiğini dile getirerek, seçimlerde bir aile anlayışı içerisinde çalışma yürüteceklerini söyledi.

Teşkilat için yapılan toplantının önemine vurgu yapan Erdoğdu, “Partimizde yerel seçim çalışmaları devam ediyor. Bizler de bu seçimlerde partimizi başarıya ulaştırmak için istişare toplantılarına devam ediyoruz.” dedi.

Seçimlerde tüm aday adaylarını sürece katıp birlik ve beraberliği koruyarak çalışma yürüteceklerine dikkati çeken Erdoğdu, “Mantık, duygu ve birliktelikle iç içe geçen farklılıklarımızı güçlü bir ekip ruhuyla harmanlamak hepimizin ortak amacıdır. Aday adaylarımız adaylık sürecinde birlikte hareket etmeyi ve birbirini desteklemeyi taahhüt ettiler. Birlikte çalışma irademiz sadece aday adaylık sürecinde değil, seçim sürecinde de devam edecek. Hep birlikte başarılı olmak için güçlerimizi birleştirerek güçlü bir takım halinde sahaya çıkacağız. Ve bu birlik ve beraberliğimiz bizi zafere ulaştıracak.” diye konuştu.

Gümüşhanelilerin her zaman olduğu gibi AK Parti’ye olan desteğinin devam edeceğine inandığını dile getiren Erdoğdu, “Biz milletimizle gönül bağımızı güçlü tutacağız. Gece gündüz demeden halkımızın bize yüklediği sorumlukla birlik ve beraberlik içerisinde seçim çalışmalarımızı sürdürecek ve halkımızın bize olan teveccühüne en güzel şekilde karşılık vereceğiz. İnanıyorum ki seçimlerden de anlımızın akıyla çıkacağız. Seçimlerden sonra da AK Parti ailesi olarak dava ve yol arkadaşlarımızla el ele gönül gönüle Gümüşhane için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

image_print

HABERLER