ARVATO ÇAĞRI MERKEZİ EMEKLİLERİ DE İŞE ALACAKLARINI AÇIKLADI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

ARVATO ÇAĞRI MERKEZİ EMEKLİLERİ DE İŞE ALACAKLARINI AÇIKLADI

Giriş Tarihi: 22 Aralık 2016 - 21:16

Son Güncelleme: 22 Aralık 2016 - 21:16

Gümüşhane’de hizmet veren Arvato Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş. Dış İlişkiler Sorumlusu Halit Doğan, personel alımlarında emeklilerin de müracaatlarını değerlendireceklerini söyledi.

Şirket olarak aldıkları karar neticesinde emeklilerinde istihdam edilmesine karar verdiklerini belirten Halit Doğan; “Çağrı merkezi denince akıllara genç çalışanlar geliyor. Bizim işimizde, fiziki özelliklere fazla gerek görülmediği için emeklilerde pekala çalışabilir. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi ilimizde de genç yaşta emekli olmuş birçok hemşehrimiz var. Ayrıca emeklilerimizin ekonomik durumları hepimizin malumu. Emekli hemşehrilerimize sunduğumuz bu imkan, hem kendilerine bir uğraş olacak hem de, bütçelerine katkı olacaktır. Emekli hemşehrilerimizi, Türkiye’nin 1 numaralı entegre BPO (dışkaynak) firması olma yolunda ilerleyen firmamızda birlikte çalışmaya davet ediyorum” dedi.

(Kaynak: Kuşakkaya Gazetesi)

image_print

HABERLER