Gümüşhaneli vatandaşlar; Adalet Bakanı Akın Gürlek’in devletin bekası, milletin huzuru ve toplumsal düzenin korunması amacıyla yürüttüğü kararlı çalışmaların kamu vicdanında karşılık bulduğunu belirterek Bakan Gürlek’e teşekkür ve dua ettiler.
Adalet Bakanı Akın Gürlek’in göreve geldiği günden bu yana suç ve suç örgütleriyle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar, Gümüşhaneli vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.
Kamu vicdanını yaralayan olayların aydınlatılmasına ve toplumun huzurunu tehdit eden yapılanmaların üzerine gidilmesine destek veren Gümüşhaneliler, haber sitemizi arıyarak duygu ve düşüncelerini şöyle ifade ettiler:
“Adalet Bakanımız Sayın Akın Gürlek’in devletimizin bekası, milletimizin huzuru ve toplumsal düzenin korunması amacıyla yürüttüğü çalışmaları takdirle karşılıyoruz. LGBT’yi ve ahlaksızlığı teşvik eden odaklara ve terör odaklarına yönelik operasyonlar başta olmak üzere, her türlü suç odak ve örgütüne yönelik çalışmalar ve bu çalışmalardaki irade ve kararlılık için Adalet Bakanımız Sayın Akın Gürlek’e ve ekip arkadaşlarına teşekkür ve dua ediyoruz. Allah, yar ve yardımcıları olsun”


