BAŞBAKAN YILDIRIM’DAN GÜMÜŞHANE İÇİN DEMİRYOLU MÜJDESİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

BAŞBAKAN YILDIRIM’DAN GÜMÜŞHANE İÇİN DEMİRYOLU MÜJDESİ

Giriş Tarihi: 07 Kasım 2016 - 17:22

Son Güncelleme: 07 Kasım 2016 - 20:11

BAŞBAKAN YILDIRIM’DAN GÜMÜŞHANE İÇİN DEMİRYOLU MÜJDE

Toplu açılış töreni için 6 Kasım 2016 Pazar günü memleketi Erzincan’a giden Başbakan Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada Erzincan-Trabzon arası demir yolunu yapacaklarını duyurdu. Erzincan’a demir yolunu getirdiklerini belirten Yıldırım “Şimdi Erzincan’ı Trabzon’a bağlayacağız. Erzincan’ı Elazığ’a da bağlayacağız. Trabzon’dan Batum’a da demir yolunu bağlayarak oradan da Orta Asya’ya bağlanacağız.” dedi.

Verdikleri sözlerin gerçek olduğunu belirten Başkan Binali Yıldırım “Biz birileri gibi üflemiyoruz ne dediysek onu yapıyoruz ve yapacağız. Ülkemiz Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği ‘muasır medeniyetler seviyesinin üstüne’ Cumhuriyet’imizin yüzüncü yılında çıkacak.” diye konuştu.

Erzincan – Trabzon Demiryolu güzergâhının Gümüşhane’den geçecek olması nedeniyle, Başbakan Binali Yıldırım; 6 Kasım 2016 Pazar günü Köse Salyazı Havalimanından sonra Demiryolu  ile de Gümüşhane’ye iki müjdeyi birden vermiş oldu.

image_print

HABERLER