22. Dönem Gümüşhane Milletvekili ve İş Adamı Sabri Varan’dan “Çakırgöl” Tepkisi - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Haziran 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

22. Dönem Gümüşhane Milletvekili ve İş Adamı Sabri Varan’dan “Çakırgöl” Tepkisi

Giriş Tarihi: 23 Mayıs 2024 - 15:18

Son Güncelleme: 23 Mayıs 2024 - 15:22

Ankara’da yapılan ve hiçbir Gümüşhaneli yetkilinin çağrılmadığı “Çakırgöl” toplantısına tepki gösteren 22. Dönem AK Parti Gümüşhane Milletvekili Sabri Varan: “Çakırgöl kimin ki?” diye sordu.

Gümüşhane’ye ait Çakırgöl ile ilgili olarak Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu başkanlığında yapılan toplantıya tepki gösteren Gümüşhane Eski Milletvekili ve İş Adamı Sabri Varan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı: “Bu resimde Gümüşhane tarafı neden yok. Neden yok sayılıyor davet edilmiyor vekillerimiz bu toplantıya. Çakırgöl kimin ki ?”

Karadeniz Bölgesi’nin önemli turizm destinasyonlarından biri olan Gümüşhane iline ait Çakırgöl ile ilgili Ankara’da yapılan toplantıya Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Eski Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. Murat Cahid Cıngı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şadan Eren, Yönetim Kurulu Üyesi Samet Canbakkal, Şehir Plancısı Turan Barlas, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nehir Varol ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mustafa Yaylalı katılmıştı.

Toplantıya Cakırgöl’ün sahibi Gümüşhane’den ise hiçbir yetkili çağrılmamıştı.

image_print

HABERLER