GÜMÜŞHANE EMNİYETİNE VALİ OKAY MEMİŞ’TEN TEŞEKKÜR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE EMNİYETİNE VALİ OKAY MEMİŞ’TEN TEŞEKKÜR

Giriş Tarihi: 07 Aralık 2016 - 12:33

Son Güncelleme: 07 Aralık 2016 - 12:33

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından, ÇOGEP Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı, “Güvenli Yarınlar İçin El Ele 2” projesi kapsamında gerçekleştirilen kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenci ve velilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

7 Aralık 2016 Çarşamba günü Polisevi’nde düzenlenen ödül törenine Gümüşhane Valisi Okay Memiş, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, GTSO Başkanı İsmail Akçay, Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir, Gümüşhane Bakkallar ve Manifaturacılar Odası Başkanı Leyla Bostancı, kurum müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda konuşan Vali Okay Memiş; şunları söyledi:

“Emniyet Teşkilatımız gecesini gündüzüne katarak ilimizin asayişini sağlamak için büyük çaba sarf ediyor. Bizler huzur ve güven içerisinde hayatımızı devam ettirebilmemiz için Emniyet ve Jandarma mensuplarımız suçla, suça bulaşmış kişilerle ve terörle mücadele ediyor, toplumda insanların selam dahi vermek istemediği zümrelerle muhatap oluyor. Bu nedenle yapmış oldukları görev son derece kutsal ve mühim. Emniyet Teşkilatı, özellikle de 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde tarihindeki en önemli sınavlarından birisini verdi. Zaten şan ve şerefle dolu olan tarihine, göstermiş olduğu kararlılıkla yeniden altın harflerle başarı ve zafer yazdı. Bu vesileyle hem 15 Temmuz’da şehit olan Emniyet mensubu kardeşlerime, hem Jandarma mensuplarımıza hem de sivil şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ayrıca, Emniyet Teşkilatı kendi bünyesindeki FETÖ’cüleri çok net bir şekilde ayıklayan ilk teşkilatlardan birisidir. Onun için bütün Emniyet mensuplarımızı bu anlamda kutluyorum.” dedi.

TDP Şube Müdürlüğü tarafından yapılan projenin çok değerli bir proje olduğunu kaydeden Vali Okay Memiş: “Bunları devam ettirelim, sayıyı artıralım. Biz de destek olalım, diğer sivil toplum örgütlerimizi de dahil ederek paydaşlarımızı artıralım. Bu çocuklarımıza destek olacaktır. Ben, başta İl Emniyet Müdürümüz olmak üzere bu projede emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

(KAYNAK: GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ İNTERNET SİTESİ)

image_print

HABERLER