GÜMÜŞHANE İL UYUŞTURUCU KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE İL UYUŞTURUCU KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Giriş Tarihi: 29 Aralık 2016 - 16:08

Son Güncelleme: 29 Aralık 2016 - 16:08

Sekretaryasını  Gümüşhane Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün yaptığı  “GÜMÜŞHANE İL UYUŞTURUCU KOORDİNASYON KURULU” nun 2016 yılı II.  Toplantısı 29 Aralık 2016 Perşembe günü yapıldı.

Gümüşhane Vali  Yardımcılığına vekalet eden Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz’un başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya  uyuşturucu Koordinasyon Kurulu üyeleri katıldı.

Gümüşhane Halk Sağlığı  Müdürü Dr. Engin Pehlivan,  Gümüşhane’deki uyuşturucu ve tütün ürünlerinin zararları ile ilgili yapılan mücadele ve çalışmalar hakkında  sunu eşliğinde bilgi verdi.

Dr. Engin Pehlivan; konu ile ilgili eylem planı kapsamında Gümüşhane’de her türlü çalışmanın bugüne kadar en ideal şekilde yapıldığını, bundan sonra da ilgili kurumların, STK’ların ve vatandaşların yardımlarıyla bu mücadele ve çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Üyelerin çeşitli konulardaki düşüncelerini aktarması sonrasında Vali Yardımcısı Vekili Kelkit kaymakamı Naif Yavuz,  yapılan çalışmalar için Dr. Engin Pehlivan’a teşekkürü ile toplantı sona erdi.

 

image_print

HABERLER