Gümüşhane İletişim Fakültesi Mezunları Meslek Tecrübelerini Anlattılar - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Haziran 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane İletişim Fakültesi Mezunları Meslek Tecrübelerini Anlattılar

Giriş Tarihi: 22 Mayıs 2024 - 19:30

Son Güncelleme: 22 Mayıs 2024 - 19:38

Gümüşhane Üniversitesi Mezunlarla İletişim Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “İletişim Fakültesi Mezun Söyleşisi” programı Gümüşhane Üniversitesi Dr. Mustafa Çalık Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen etkinliğe, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülsüm Çalışır, İletişim Fakültesi Mezunlarla İletişim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Kaan Gez, Mezunlarla İletişim Koordinatörü Doç. Dr. Ersin Diker, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Gümüşhane İl Temsilcisi Sezai Köprülü, Gümüşkoza Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Çelik, Anadolu Ajansı Gümüşhane İl Temsilcisi Sinan Uçar, DHA Muhabiri ve Sabah Gazetesi Gümüşhane Temsilcisi Selda Fırat, Kuşakkaya Gazetesi Muhabiri Zeynep Kaya, Halk Bankası Müşteri Temsilcisi Niyazi Ergin, Gümüşhane Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Editörü Niyazi Poyraz ve Van Manşet Gazetesi Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Halit Aydın katıldı.

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin mezun öğrencileri, etkinlikte meslek deneyimlerini izleyicilerle paylaştılar.

Rektör Prof. Dr. Zeybek düzenlenen etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şunları belitti:

“Üniversitemizin mezunları ile öğrencilerimizi buluşturan bu tür etkinlikler, eğitim ve kariyer arasında köprü kurarak öğrencilerimizin geleceğe daha emin adımlarla ilerlemelerini sağlıyor. Mezunlarımızın başarı hikayeleri, öğrencilerimiz için büyük bir motivasyon kaynağıdır. Bu tür programları desteklemeye ve mezunlarımızla olan bağlarımızı güçlendirmeye devam edeceğiz. Mezun öğrencilerimize deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Etkinlikte emeği geçen başta İletişim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülsüm Çalışır ve Mezunlarla İletişim Koordinatörümüz Doç. Dr. Ersin Diker olmak üzere katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

image_print

HABERLER