GÜMÜŞHANE VALİSİ TAŞBİLEK’TEN KESİN TALİMAT - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

18 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE VALİSİ TAŞBİLEK’TEN KESİN TALİMAT

Giriş Tarihi: 13 Şubat 2019 - 14:16

Son Güncelleme: 13 Şubat 2019 - 14:23

GÜMÜŞHANE VALİSİ KAMURAN TAŞBİLEK’TEN ALKIŞLANACAK KARAR

OKULLARDA, ÖĞRENCİLER -KAPALI DA OLSA-  CEP TELEFONU İLE SINIFLARA GİREMEYECEKLER

Gümüşhane İli 2019 yılı 1. İl Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu 13 Ocak 2019 Çarşamba günü Vali Kamuran Taşbilek  başkanlığında toplandı.

Sekreteryasını İl Sağlık Müdürlüğü’nün yaptığı toplantı Valilik Toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda konuşan Vali Kamuran Taşbilek yaptığı değerlendirmede öncelikle “Mutlu, Huzurlu, Dengeli” bir gençlik yetiştirmek istediklerini belirterek, akademik başarı bunlardan sonra gelir dedi.

Gençliğin uyuşturucu ve her türlü bağımlılıktan uzak tutulması gerektiğini belirten Vali Taşbilek, ilçe kaymakamlarına ve il Milli Eğitim Müdürüne cep telefonları ile ilgili şu kesin talimat verdi:

“Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı ildeki tüm okullarda öğrencilerin okullarda ders motivasyonlarını ve başarılarını olumsuz yönde etkilememesi için  sabah okullarına giriş yapan öğrencilerin cep telefonları  kapattırılıp, öğrencilerden alınacak ve okul yönetimlerinin güvencesi altında özel dolaplarda saklanacak. Akşam, ders bitişinde tekrar öğrencilere teslim edilecek. Hiçbir şekilde kapalı da olsa öğrenciler cep telefonu ile sınıflara ve derslere girmeyecekler. Bu konuda tüm veliler bilgilendirilecek. Ayrıca okula gelmeyen, geç gelen veya erken ayrılan öğrencilerin durumları akşam ders bitimi beklenmeden anlık olarak veliye mesajla bildirilecek. Uygulama Kaymakamlarca ve Milli Eğitim yetkililerince sıkı bir şekilde denetlenecek.”

image_print

HABERLER