GÜMÜŞHANE’DE TARİHE GEÇEN EN UZUN TOPLANTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE’DE TARİHE GEÇEN EN UZUN TOPLANTI

Giriş Tarihi: 22 Eylül 2016 - 12:19

Son Güncelleme: 03 Ekim 2016 - 12:45

Gümüşhane Valiliği’nin Organize ettiği 22 Eylül 2016 Perşembe günü DSİ misafirhanesinde yapılan toplantı 9.5 saatlik süresiyle bir rekor olarak tarihe geçti. Saat 10.00 da başlayan toplantı 19.30 da sona erdi.

Gümüşhane Valisi Okay Memiş’in başkanlığında yapılan toplantıya Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş, İl Jandarma Komutanı Albay Cezayir Danışan, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, Gümüşhane CHP İl Başkanı Bedri Ağaç, MHP İl Başkanı Nadim Aydın, Emniyet Müdürü Orhan Kar, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve Gümüşhane’deki kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

TOPLANTIDA ÖNE ÇIKANLAR

 

GÜMÜŞHANE VALİSİ OKAY MEMİŞ:

  “Sizlere inanıyor ve güveniyorum. Bu kenti istişare ile birlikte yöneteceğiz. Bu şehre hizmet etmekle görevliyiz. Hedeflerimize emin bir şekilde ulaşacağız. Kamu hizmetlerini adaletli bir şekilde gerçekleştireceğiz.”

AK PARTİ GÜMÜŞHANE MİLLETVEKİLİ HACI OSMAN AKGÜL:

“Toplantının amacı ortak akıl oluşturmaktır. İnşallah bu toplantılar bundan sonra da periyodik olarak belirli aralıklarla devam edecek. Arkadaşlarımız bizden ne istiyorlar, eksikleri ne, bizim onlara sunacağımız neler var hep bu konuları konuşup çözüme kavuşturacağız. 15 Temmuz akşamı FETÖ’ye karşı oluşturduğumuz birliktelik şuurunu her sorunun çözümünde de oluşturabiliriz.”

AK PARTİ GÜMÜŞHANE MİLLETVEKİLİ VE TBMM ÇEVRE KOMİSYONU BAŞKANI CİHAN PEKTAŞ:

          “Gümüşhanemizi biz dört ana sektörde kalkındıracağız. Bunlardan birisi tarım sektörü, diğeri turizm sektörü, bir diğeri de madencilik ile hizmet sektörüdür.”

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN:

 “En büyük yatırım 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra tüm ülke genelinde olduğu gibi Gümüşhane’de de sağlanan birlik ve beraberliktir.”

AK PARTİ GÜMÜŞHANE İL BAŞKANI AV.CELALETTİN KÖSE:

                “İktidar partisinin il başkanı olarak özellikle hizmet alımlarında vurgulamak istiyorum ki hiçbir ayrım, iktidar, muhalefet partisi ayırımı gözetmeksizin hareket ediyoruz.”

CHP İL BAŞKANI BEDRİ AĞAÇ:

“Turizm ve madencilik bir arada olamaz. Madencilik ve turizm konusunda Gümüşhane’nin tercihini yapması lazım.”

MHP İL BAŞKANI NADİM AYDIN:

“Hizmet götürürken siyasi ayrın yapılmadan götürülmesinden yanayız. FETÖ ile bağlantısı olanların kesinlikle cezalandırılmasından yanayız.”

GTSO BAŞKANI İSMAİL AKÇAY:

“A’sından Z’sine Gümüşhane’nin her türlü sorununun görüşüldüğü, kamu kurum ve kuruluş müdürlerinin çalışmalarıyla ilgili sunu yaptıkları toplantı sonunda GTSO Başkanı İsmail Akçay da yeni teşvik paketi ile ilgili görüş ve tekliflerini dile getirdi.”

image_print

HABERLER