GÜMÜŞHANELİ EMEKLİ VATANDAŞLAR TOKİ İÇİN MİLLETVEKİLLERİ AKGÜL VE PEKTAŞ’TAN YARDIM BEKLİYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANELİ EMEKLİ VATANDAŞLAR TOKİ İÇİN MİLLETVEKİLLERİ AKGÜL VE PEKTAŞ’TAN YARDIM BEKLİYOR

Giriş Tarihi: 27 Kasım 2016 - 12:24

Son Güncelleme: 27 Kasım 2016 - 12:24

TOKİ tarafından Gümüşhane Merkez ilçeye yapılacak olan 528 Konut’un ihalesi tamamlandı. Bazı kurumların bu konutlardan kurumsal olarak blok bazında kontenjan istedikleri duyumunu alan Gümüşhaneli emekli işçi ve memurlar, bu konuda öncelik emeklilerin ve vatandaşların olmalı diyorlar.

Gümüşhane’ye TOKİ tarafından yapılacak 528 Konut’un kurumlara lojman olarak tahsis edilmesi durumunda yıllardır TOKİ’den ev almayı hayal eden Gümüşhanelilere haksızlık olacağını belirten vatandaşlar, kurumlar kendi bütçelerinden lojmanlarını yapmalı. Vatandaşlar için yapılan konutlara dokunulmamalı diyorlar.

Öte yandan; Gümüşhane’de yaşayan Gümüşhaneli binlerce emekli vatandaş, TOKİ konutlarından emekliler için bir kontenjan tahsis edilmesini istiyorlar.

Gerek Cumhurbaşkanımızın, gerekse Başbakanımızın ve TOKİ idaresinin gündeme getirdiği emeklilere yönelik konut projesinden pek çok şehre uygulama yapıldığı halde, Gümüşhane’de emeklilere bugüne kadar konut yapılmadığını kaydeden emekli vatandaşlar; şimdi TOKİ tarafından yapılan 528 konuttan bir bölümünün emeklilere tahsis edilmesini istediler.

Haber sitemize dileklerini belirten Gümüşhaneli emekli vatandaşlar; bu konuda Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’tan yardım beklediklerini, milletvekillerinin TOKİ nezdinde girişimde bulunarak emeklilere müjdeli haber vermelerini beklediklerini ifade ettiler.

image_print

HABERLER