GÜMÜŞHANELİ MÜEZZİN MURAT UÇAR'IN KİTABI TÜRKİYE DİYANET VAKFI YAYINLARI ARASINDA YERİNİ ALDI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANELİ MÜEZZİN MURAT UÇAR’IN KİTABI TÜRKİYE DİYANET VAKFI YAYINLARI ARASINDA YERİNİ ALDI

Giriş Tarihi: 26 Aralık 2016 - 12:05

Son Güncelleme: 26 Aralık 2016 - 12:05

“Dünya Ahiret Aile Huzuru” isimli kitap Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları tarafından yayımlandı.

Gelişen teknoloji, artan dünya telaşına bağlı olarak ortaya çıkan aile ve insanlığın iç huzursuzluğuna yol gösterecek, ışık tutacak önemli bilgilerin yer aldığı kitap, mutlu ve huzurlu bir toplumun temeli olacak önemli bilgilerden oluşuyor.

Gümüşhaneli Hafız Müezzin Murat Uçar, kitabının 4’üncü baskı ile yayınlanmaya devam ettiğini söyledi.

“Besmele Hamd salavat ile Allah tan öyle bir bereket istiyoruz ki, bu bereket vesilesiyle kitabımız daki bilgiler tüm dünyaya yayılsın amel edilsin ve yeryüzünde huzur olsun mutluluk olsun. Rabbim Evlerimize Huzur Ömrümüze bereket versin” diyen Uçar, kitabında ele aldığı konuların her insana faydalı olabilecek detaylardan oluştuğunu söyledi.

Kitabın içeriğinin aile temelli olduğunu belirten Uçar, şöyle konuştu:   “Amaç mutlu ve huzurlu bir toplum, Yuvalar yıkılmasın, çocuklar öksüz yetim kalmasın, boşanmalar, cinayetler, şiddet olmasın. Şiddet Dilde Başlar.   Aile içi şiddet değil, Aile içi muhabbet olsun. inşaallah Eş ve çocuklarımız Allah’ın bize emaneti.  Eş ve çocuklarımız; ettiğimiz duaların karşılığıdır bizlere.   Ailede herkes bir birine muhtaçtır,    Ailemizin kıymetini bilelim.”

DÜNYA AHİRET AİLE HUZURU

Kitabı alan, okuyan, amel eden, maddi ve manevi olarak destek veren Diyanet camiasına ve okurlarına teşekkür eden Uçar;  “Sevdiklerinize bir kitap hediye edin,   bir kitap bir nesile dokunur, bir insan yetişir dünya değişir” dedi.

Kitap İçin: 0537 481 82 29
dunyaahiretailehuzuru@gmail.com

Murat Uçar Kimdir? 

1980 yılında Gümüşhane’nin Kelkit İlçesine doğdu. Kılıççı Köyü İlköğretim Okulunda okudu. Hafızlığı Diyanet İşleri Başkanlığı Kelkit ilçe Müftülüğüne bağlı Kızılca Fatih Yatılı Kuran Kursunda tamamladı. Orta Okulu dışarıdan bitirdi.   Açık Öğretim Lisesi (Yüz Yüze Eğitim)  Çubuk Anadolu İmam Hatip Lisesi (AÖF Eskişehir İlahiyat Önlisans)  1999 Yılında Ankara İli Çubuk İlçe Müftülüğü Merkez Fatih Cami’de Müezzin Kayyım olarak göreve başladı. 20 Kasım 2015 Tarihinde Merkez Hafız Ömer Camii de Müezzin Olarak görevine devam etmektedir.

Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları Mevlana Camii Kitap Satış Yeri (GÖREVLENDİRME)
Evli Sümeyye ve Muhammed adlı iki çoçuk babası.

 

image_print

HABERLER