Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral İbrahim Yaşar Gümüşhane’de - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral İbrahim Yaşar Gümüşhane’de

Giriş Tarihi: 29 Eylül 2016 - 17:19

Son Güncelleme: 02 Ekim 2016 - 17:21

Bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştirmek üzere bölgemizde bulunan Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral İbrahim Yaşar, beraberindeki heyetle birlikte Gümüşhane Valimiz Sayın Okay Memiş’i makamında ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştirmek üzere bölgemizde bulunan Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral İbrahim Yaşar, beraberindeki heyetle birlikte 29 Eylül 2016 Perşembe günü Gümüşhane Valisi Okay Memiş’i makamında ziyaret etti.

Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç ve Gümüşhane Garnizon Komutanı Albay Cezayir Danışan’ın da kendisine eşlik ettiği ziyarette Korgeneral İbrahim Yaşar, Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra, Valilik makamında Sayın Valimizle bir süre sohbet etti.

Ziyarette, Vali Yardımcısı Vekili Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, Vali Yardımcısı Vekili Köse Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ve İl Emniyet Müdürü Orhan Kar da hazır bulundu.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği İnternet Sitesi)

image_print

HABERLER