KELKİT BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA AJANDALI ÇEVRE MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

KELKİT BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA AJANDALI ÇEVRE MESAJI

Giriş Tarihi: 21 Ekim 2016 - 15:21

Son Güncelleme: 21 Ekim 2016 - 15:24

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz; Kelkit İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yücel ile birlikte Kelkit’teki ilkokul öğrencilerine “Çevre ve Çocuk Ajandası”  hediye etti.

Ajandada; “Büyükler çevreyi kirletmiş olabilir. Sizlere çok temiz bir dünya bırakmamış olabilirler. Bundan sonra sizler çevreyi temiz tutarak ve çevreyi kirletenleri uyararak bu görevi yerine getirmelisiniz. Sadece arkadaşlarınızı değil, büyüklerinizi de çevre temizliği konusunda uyarmalısınız. Sevgili çocuklar,  temiz ve eğitimi ile örnek olacak ilçe hedeflerimize katkı sağlayacak bu çalışmanın verimli olacağını düşünüyorum. Geleceğimizin teminatı olan sizlere inanıyor, büyüyen ve gelişen Kelkit yolunda Eğitime desteğimizin artarak devam edeceğini belirtmek istiyorum.”  gibi önemli mesajların yer aldığını belirten Belediye Başkanı Ünal Yılmaz yaptığı açıklamada ajandaların Kelkit ve Köylerindeki  bütün İlkokul öğrencilerine dağılacağını belirtti.

 

 

 

image_print

HABERLER