Kent Konseyi’nden Gümüşhanelilere 'Ayetli' Çağrı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Kent Konseyi’nden Gümüşhanelilere ‘Ayetli’ Çağrı

Giriş Tarihi: 22 Temmuz 2016 - 11:37

Son Güncelleme: 03 Ekim 2016 - 11:38

Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir; 22.07.2016 tarihinde bir çağrı yaparak; Gümüşhanelilerin “Demokrasi Nöbetlerine” ilk günkü heyecanla katılımlarının sürdüğünü, bundan sonra da aynı heyecanla katılımların devam etmesini istedi.

Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir; 22.07.2016 tarihinde bir çağrı yaparak; Gümüşhanelilerin “Demokrasi Nöbetlerine” ilk günkü heyecanla katılımlarının sürdüğünü, bundan sonra da aynı heyecanla katılımların devam etmesini istedi.

Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir yaptığı açıklamada şöyle dedi:

15 Temmuz tarihinde FETÖ/PARALEL YAPI Terör örgütünce ülkemizde yapılmak istenen hain darbe girişimi Allah’ın yardımı ile atlatılmıştır.

Hainlerin hainliklerinde bir sınır olmadığı için, bunların yeni ihanetlerine karşı her zaman millet olarak uyanık ve tedbirli olmalıyız.

Bu Bağlamda;

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ve Hükümet yetkililerinin “Meydanları doldurma” çağrısına gevşemeden uymamız gerekir.

Gümüşhane halkı bu işi çok güzel yaptı. 8 gündür Gümüşhane Belediye meydanı ve şehrimiz “DEMOKRASİ” haykırıyor.

Bundan sonra da yine gevşemeden demokrasi nöbetleri için Gümüşhane Belediyesi önünde toplanmaya devam edeceğiz.

Yüce Allah; Kur’an-ı Kerim’inde (Al-i İmran suresi 139. Ayette) “Gevşeklik göstermeyin, üzülmeyin! Eğer inanmışsanız şüphesiz en üstün olan sizsiniz.” Buyuruyor.

Yüce Allah’ın bu emri bizim için hem bir emir, hem bir kılavuzdur. Dinimizi en güzel yaşadığımız, doğup büyüdüğümüz bu aziz vatanımıza sahip çıkmamızın en önemli yolu  “GEVŞEMEMEMİZDİR.” Gevşemeyeceğiz.  Bu nöbeti gerekirse bir ay, gerekirse, bir yıl, gerekirse bir ömür tutacağız.

Bizim için başka bir Türkiye yok.

Gümüşhaneli hemşerilerimin “Demokrasi Nöbeti”ni bir kez daha kutluyorum. Allah, yar ve yardımcımız olsun.

image_print

HABERLER