ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI VEYSEL EROĞLU GÜMÜŞHANE’NİN FAHRİ HEMŞEHRİSİ OLDU - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI VEYSEL EROĞLU GÜMÜŞHANE’NİN FAHRİ HEMŞEHRİSİ OLDU

Giriş Tarihi: 01 Aralık 2016 - 11:23

Son Güncelleme: 01 Aralık 2016 - 11:25

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 25 Kasım 2016 Cuma günü toplu temel atma ve açılış merasimleri için ziyaret ettiği Gümüşhane’de Gümüşhanelilerin hemşehrisi oldu.

Gümüşhane Belediye meclis karar alarak Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nu fahri hemşehri ilan etti.

Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun toplu temel atma ve açılış merasimine iştirak etmek için ziyaret ettiği Gümüşhane’de, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, fahri hemşehrilik beratını Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na takdim etti.

“Vatandaşlarımız Bizi Bağrına Basıyor”

 Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, fahri hemşerilik beratı verilmesi ile ilgili şunları söyledi:

“Gittiğimiz bütün şehirlerde vatandaşlarımız bizi bağrına basıyor, bizi büyük bir sıcaklıkla karşılıyor. Bu bizler için büyük bir gurur vesilesi. Sağ olsunlar belediyelerimiz de meclis kararıyla fahri hemşehrilik beratı veriyor. Bu vesileyle beni hemşehri ilan eden Gümüşhane belediyemize teşekkür ediyorum. Bugüne kadar nasıl hizmet götürmek için gayret etmişsek bundan sonra da aynı gayreti sürdüreceğiz. Şehirlerimize baraj, gölet, sulama ve içmesuyu tesisi başta olmak üzere yeni projeler kazandırmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız bizi izlemeye devam etsinler.”

(Kaynak: Orman ve Su İşleri Bakanlığı Basın Müdürlüğü)

image_print

HABERLER