Öznur Küçüker Sirene “Milli Şuur” Kazanımında Gençlerimize Rol Model Olmuştur - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

3 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Öznur Küçüker Sirene “Milli Şuur” Kazanımında Gençlerimize Rol Model Olmuştur

Giriş Tarihi: 20 Nisan 2024 - 11:36

Son Güncelleme: 20 Nisan 2024 - 11:51

Hasan Pir

Sayın Öznur Küçüker Sirene ile ilgili olarak ilk defa 21 Haziran 2021 tarihinde www.gumushanedenhaber.com haber sitesinde bir köşe yazısı yazmıştım. Aradan yaklaşık üç yıl geçti. Öznur Hanım’ı o günden bugüne sürekli takip ediyorum.

Öznur Hanım’ı Türk gençliği için bir “milli şuur kahramanı” olarak gördüm ve görüyorum. Maşallah, Allah nazardan korusun adeta tek başına bir ordu… Bir şuur ordusu…

Sayın Erdoğan nasıl ki, Türk siyasetinde “Milli Şuur”un bir bâni lideri ise Sayın Küçüker de   gençlerimiz için aynı özelliklerde bir kahramandır.

Fransa’nın göbeğinde batı kültürü ile yetişip milli şuurla ayakta durmak her insanın kârı değildir.

Öznur Hanım; milli ve manevi değerlere bağlılığı, istikameti, milli çizgisi ve şuuru ile hem yurt dışında hem de Anadolu’da bir moral dirilişin  rol modeli olmuştur.

Büyük İslam âlimi Bediüzzaman Said Nursi’nin “Kimin himmeti milleti ise o tek başına bir millettir” sözünün  Öznur Hanım gibi vatanperver kahraman gençlerimize çok yakıştığını da burada ifade etmek istiyorum.

Öznur Hanım’ın uzun zamandır TRT Türk Televizyonu’nda “Gençler ne diyor?” başlığı ile yaptığı seri program gerek yurt dışında gerekse yurt içinde sevilerek izlenen bir program olmuştur.

Sayın Öznur Küçüker Sirene; hiç bitmeyen enerjisi ile yaptığı çalışmalarla yurt dışında yaşayan yaklaşık 6,5 milyon Türk vatandaşının  da sesi ve vicdanı olmuştur.

Cesur yüreği, zengin kültürü, mütevazi duruşuyla Türkiye’yi ve dünyayı büyük fotoğraf formatında okuyarak, özellikle ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan oyunları izleyicilerine çok açık ve anlaşılır bir üslupla anlatan Öznur Hanım’ın bu basiretli çalışmalarının devamı için kendisine dua ediyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun.

Güzel günler dileğiyle.

Not: Sayın Öznur Küçüker Sirene ile ilgili 21.06.2021 tarihli köşe yazımızı aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

https://gumushanedenhaber.com/milli-bir-durus-ornegi-oznur-kucuker-sirene/

image_print

HABERLER