Sanatçı Yıldızdoğan, ‘Türkiyem’ İçin Gümüşhane’ye Geldi - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Sanatçı Yıldızdoğan, ‘Türkiyem’ İçin Gümüşhane’ye Geldi

Giriş Tarihi: 02 Ağustos 2016 - 10:51

Son Güncelleme: 03 Ekim 2016 - 10:52

Gümüşhane’deki “Demokrasi Nöbeti”nde 01.08.2016 Pazartesi akşamı sanatçı Mustafa Yıldızdoğan sahne alarak meşhur ‘Türkiyem’ Türküsünü okudu.

15 Temmuz’da FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarının teşebbüs ettiği darbe girişiminden sonra Gümüşhane Belediyesi tarafından organize edilen Gümüşhane’deki “Demokrasi Nöbeti”nde 01.08.2016 Pazartesi akşamı sanatçı Mustafa Yıldızdoğan sahne alarak meşhur  ‘Türkiyem’ Türküsünü okudu.

Gümüşhanelilerin çok yoğun ilgi gösterdikleri programa Gümüşhane Vali Okay Memiş, Garnizon Komutanı Albay Cezayir Danışan, Belediye Başkanı Ercan Çimen, 25.dönem Milletvekili ve eski Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an okunuşunun ardından, sanatçı Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı ve çeşitli kahramanlık Türküleri okudu.

Sözleri Gümüşhaneli Şair Dilaver Cebeci’ye ait olan “Türkiyem” şiirini de seslendiren Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın, hain darbe girişimi üzerine yaptığı konuşma da Gümüşhanelilerden büyük beğeni topladı.

image_print

HABERLER