Sapla Samanı Karıştıranlar Cumhurbaşkanımızı İyi Dinlesinler - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Sapla Samanı Karıştıranlar Cumhurbaşkanımızı İyi Dinlesinler

Giriş Tarihi: 27 Temmuz 2016 - 10:49

Son Güncelleme: 03 Ekim 2016 - 10:51

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlığı döneminde 19 Mart 2014 tarihinde TRT HABER kanalında canlı yayınlanan “Seçim Özel” programında yaptığı konuşmada Said Nursi ile ilgili açıklamalar da yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlığı döneminde 19 Mart 2014 tarihinde TRT HABER kanalında canlı yayınlanan “Seçim Özel” programında yaptığı konuşmada  Said Nursi ile ilgili açıklamalar da yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  bu programda Said Nursi ile ilgili şunları söyledi:

“Said Nursi’yi Pensilvanya yıllar yılı istismar etti. Pensilvanya’daki zat Hayatında Said Nursi’yi görmüş değil. Sadece eserlerinde tanıyor veya tanımıyor. Ama Dikkat edin, biliyorsunuz Said Nursi, mahkemeler karar verdiği zaman, Sibirya’ya sürgüne gitti ama o bir fırsatını bulduğunda kaçıp tekrar Türkiye’ye geldi. Burada ne çileler, ne ezalar, ne cefalar yapıldığı ona malum. Bütün bunlar ortaydayken, Said Nursi’ye her türlü eza ve cefayı yapanlarla şimdi bu adam beraber oluyor. Yakın halkada olanlar yani, Said Nursi ile beraber bulunmuş insanlar, şu anda ters düşmüş vaziyetteler zaten. Benim de bazıları ile ikili görüşmelerim oldu.”

 Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın ilgili konuşmasında Said Nursi ile ilgili bölüm

19 Mart 2014 Seçim Özel Programında Cumhurbaşkanımızın konuşmasının tamamının videosu

image_print

HABERLER