Vali Okay Memiş Köy Gezilerine Devam Ediyor - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Vali Okay Memiş Köy Gezilerine Devam Ediyor

Giriş Tarihi: 26 Ağustos 2016 - 10:13

Son Güncelleme: 03 Ekim 2016 - 10:13

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 25 Ağustos 2016 Perşembe günü beraberinde Torul Kaymakamı Hakan Kafkas, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Edip Birşen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürü İlbeyi Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Demirkıran, AK Parti Torul İlçe Başkanı Metin Yiğit, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Engin Doğru ve İl Özel İdaresi şube müdürlerinden oluşan heyetle birlikte, Torul ilçemize bağlı Altınpınar, Gümüştuğ ve Zigana köylerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu, vatandaşlarımızla bir araya geldi.

İlk ziyaretini Altınpınar Köyü’ne gerçekleştiren Vali Memiş, burada köy kahvesinde vatandaşlarımızla bir araya geldi. Köy Muhtarı Mevlüt İlhan ve sakinleriyle bir süre sohbet ederek, talep ve sorunlarını dinleyen Vali Memiş, daha sonra Altınpınar Limni Gölü’ne geçti. Limni Gölü’nün ardından Gümüştuğ Köyü’nü ziyaret eden Vali Okay memiş; burada da Köy Muhtarı Bekir Çubukçu ve vatandaşlarımızla bir süre görüştü.

Ardından Zigana Köyü’ne giden Vali memiş; Limni Gölü Tabiat Parkı ile Zigana Kayak Merkezi arasında bu yıl içinde bitirilmesi planlanan beton yol çalışmalarıyla ilgili incelemede bulunarak, yol güzergâhının bazı bölümleri hakkında köy sakinleriyle istişarede bulundu.

Ziyaretleri kapsamında son olarak, İkisu-Şiran yolunun yüklenici firmasını ziyaret eden Vali Okay Memiş, büyük oranda tamamlanan ve bir bölümünde çalışmaların devam ettiği yolla ilgili firma yetkililerinden bilgi aldı.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği İnternet Sitesi)

image_print

HABERLER