VALİ TAŞBİLEK, ÇİLEYİ SONA ERDİRDİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

VALİ TAŞBİLEK, ÇİLEYİ SONA ERDİRDİ

Giriş Tarihi: 03 Ocak 2019 - 22:29

Son Güncelleme: 03 Ocak 2019 - 22:29

Gümüşhane Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Vatandaş odaklı hizmetlerini Gümüşhane Devlet Hastanesi yanındaki Yetiştirme Yurdu Kampüsündeki  Sosyal Hizmet Merkezi’nde  yürütecek.    

Özcan Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasına erişilebilirlik noktasında sıkıntılar yaşanan Gümüşhane Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, konu ile ilgili olarak Gümüşhane yerel basınında da çıkan haberler üzerine yapılan değerlendirme sonunda vatandaşlarımızın ulaşımda zorluk çektiği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü hizmet binasında yürütülen iş ve işlemlerin büyük bir kısmının Gümüşhane Devlet Hastanesi’nin yanında bulunan Yetiştirme Yurdu kampüs alanı içinde yer alan Sosyal Hizmet Merkezi’nde yürütülmesine karar verildi.

Vali Kamuran Taşbilek tarafından onaylanan uygulama gereği bundan sonraki süreçte vatandaşlarımızın iş ve işlemler için il müdürlüğü binasına gitmelerine gerek kalmadan Sosyal Hizmet Merkezi’nde hizmet alabilecekler.

Diğer taraftan  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü ile görüşmek isteyen vatandaşlar da her Çarşamba günü Sosyal Hizmet Merkezinde görüşebilecekler.

HABER SİTEMİZDE KONU GÜNDEM EDİLMİŞTİ

Haber sitemizin 3 Aralık 2018 tarihindeki manşet haberlerinde  konu “ENGELLİLERE DE HİZMET VEREN “AİLE, SOSYAL POLİTİKALAR MÜDÜRLÜK BİNASI” GÜMÜŞHANE’YE YAKIŞMIYOR” başlığı ile işlenmişti. Bir ay gibi kısa bir süre içinde sorunun giderilmesi  bütün Gümüşhanelileri memnun etti.

İLGİLİ HABERİMİZ İÇİN TIKLAYINIZ:

VALİ KAMURAN TAŞBİLEK VATANDAŞLARI MUTLU ETTİ

Engelli, yaşlı, gazi, şehit yakını, bakım  hastası yakınları v.b.  vatandaşlarımızın rahat bir şekilde hizmet almaları için Sosyal Hizmet Merkezi’ni vatandaş hizmetlerine tahsis eden Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek’e vatandaşlarımız teşekkür ediyor.

Biz de www.gumushanedenhaber.com haber sitesi olarak duyarlılığından dolayı Valimiz Sayın Taşbilek’e teşekkür ediyoruz.

image_print

HABERLER